Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.439
Cevap
225
Favori
460.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Servis azizliği. Üstünden tutarak kutudan çektikleri için. Malzeme kalitesi o kadar vasatki kutudan çıkarırken bile böyle oluyor işte.

TV nin user manuel inde bile belirtir. ALT ORTA kısımdan kaldırılacak diye.

Sıkıntı servis elemanlarının bu konuda eğitim almaması.

Hocam merhabalar Samsung beni arayıp %25 indirim + panel değişikliği teklifi sundu bende kabul ettim sizce iyi mi yaptım panel değişikliği olduğunda 0 gibi olur mu ürün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung oled s95 in ulkeye gore varyasyonlari mi var acaba?ingiltere yada amerika sitesinde QD oled yazarken turkiye yada benzer ulkelerde sadece oled yaziyor ve aciklamasinda quantum islemci desteginden bahsediyor sadece?
    Gecen seneki qn90 gibi bolgeye gore farkli modeller mi uretiyor yine?
    https://www.samsung.com/uk/tvs/oled-tv/s95b-55-inch-oled-4k-smart-tv-qe55s95batxxu/

https://www.samsung.com/tr/tvs/oled-tv/s95b-65-inch-oled-4k-smart-tv-qe65s95batxtk/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• axXxo kullanıcısına yanıt
    Akıllı kumanda kullanıyor iseniz, kumandanın kullanım klavuzuna bakabilirsiniz. Kanalların taşınması zor değil. Yer değiştirme var, kanal no değiştirerekte yapabilirsiniz. Dünya kupası dışında yerli kanal izlemediğim için bu konuda söyleyeceğim pek fazla bir şey yok. Belki başka birisi yardım edebilir.

• Merhabalar tv ile ilgili durumu paylaşmıştım sizlerle Samsung bana %25 indirim + panel değişikliği teklifi sundular bende kabul ettim .
    Oled tv de panel değişikliği vs gibi durumlarda iyi oluyor fikrinizi paylaşır mısınız bana benim için çok önemli

• Merhabalar herkese iyi forumlar 3 gün önce tv ile ilgili durumu paylaşmıştım sizlerle Samsung bana %25 indirim + panel değişikliği teklifi sundular bende kabul ettim .Sizce iyi mi yaptım ? bu konu hakkında benimle fikriniz nedir siz olsanız ne yapardınız Hocam

Oled tv de panel değişikliği vs gibi durumlarda iyi oluyor fikrinizi paylaşır mısınız bana benim için çok önemli

@RNNN

@sky__walker

@axXxo

@E_81

@_NORM_

@tranco buscas

@Vain

@Back Street

@StreamRolleR

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanım Rehberi

Merhabalar tv ile ilgili durumu paylaşmıştım sizlerle Samsung bana %25 indirim + panel değişikliği teklifi sundular bende kabul ettim .
    Bana da önerse bende kabul ederdim bu teklifi. Sorun olmaz hocam merak etmeyin.

• Donanım Rehberi kullanıcısına yanıt

0 gibi olurmu değil 0 oluyor zaten. Kafanızda soru kalmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axXxo kullanıcısına yanıt

TV ayarlarından TKGS ayarını otomatikten kişisele almak gerekiyordu sanırım.

Panel değişikliğinden kasıtı tam bilmiyorum ama %25 güzel indirim, bu fiyattaki bir üründe 10k'ya yakın indirim yapar.

Kabul ederdim bende, %25 az degil indirim olarak..Panel sifir olur zaten Oled' de sikinti olmaz..

• Yalnız şu var o paneli gelip evde değiştirmeyecekler. Merkeze gidecek gelecek tekrar yamuk bir şekilde gelmeyeceğini düşünüyor musunuz. Bence imkansız. Ben olsam %25 indirim ile beraber garanti uzatma talep ederdim.

• Panel bakımı ayarlarındaki logo parlaklığı seçeneklerinden hangisini kullanıyorsunuz.
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

hocam ben kabul etmezdim şahsen türkiyedeki servisler bu konularda pek becerikli dikkatli değil artı tv gidecek gelecek vs birde o kadar para verdim %25 bana geri vermesin bana jilet gibi hatasız tv versin :)

• Vain kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Evet alt ve yan ortalardan tutmalarını rica ettim. Servis elemanlarından biri daha tecrübeliydi. Kutudan çıkartmadan eğriliğini vs kontrol edip öyle çıkarttı.

• mahzensarap M kullanıcısına yanıt

Onu yaptıktan sonra değiştirebilirim çok sağolun hocam :)

Paneldeki problem neydi tam olarak? Kasa eğilmesi mi? yoksa oled panel ile ilgili bir sorun mu var? Değişim için ben kabul ederdim neticede servis te değiştirse Samsung servisi, muhatap doğrudan Samsung, garantiyi devam ettirecekte Samsung markası.

• E_81 kullanıcısına yanıt
    Yüksek olanı, yüksek seçtiğinizde logo olarak algıladığı durağan resimlerin parlaklığını %50 düşürüyor, düşük ayarda %25-30 arasıydı hatırladığım kadarı ile.

• Paneli kasadan ayırmak nerede ise imkansız. Şu video da Samsung s95b deki soğutucu olduğu düşünülen tabakada yer alıyor. Teklif güzel %25 iade güzel rakam. Ama bu videoyu tekrar izledikten sonra hiç kolay olmadığını görüyor insan.

https://www.youtube.com/watch?v=0esg-HFbRkw&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.