Keske kredi kartina 12 15 taksit yapsalarda alsak banka kredisi olunca 38 binlik tv taksitle 45 48 bine kadar cikiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (78. sayfa)

-
-
Gayet uygun. Hatta üstte bir arkadaş yanında 3500 tl lik hediye çeki vereceğinide söylemiş. Eğer o şekilde alacaksanız hiç kaçırmayın.
-
Vatan'dan alırsanız Fibabanka'nın sadece %10 luk bir hayat sigortası şartı var onun dışında faiz uygulamıyor. Kullanacağınız kredi kadar %10 hayat sigortası yaptırmış olacaksınız sadece. Ben o şekilde aldım. Diğer bankalara göre daha uygun.
-
Çok iyi fiyat. Hayırlı olsun şimdiden. Kutudan çıkartırken dikkat edin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ? Vincent in bir videosunda var dedimya çekiçle kırmamış ama aradan gözüküyordu arkada. Aluminum kağıt gibi plaka komple. Sony de %100 aynıdır. Pc parçalarından bildiğimiz HEATSINK ASUS ın 42 OLED de var. Arkası kalın baya. PSU ları felanda baya heatsink dolu mesela ASUS da.
Bu LG,Sony,Panasonic heatsinkleri ile farkli
Samsung 65S95B için 38,119.20 TL'lik rakkamlar (TeknoSA ve Vatan) çok iyi fiyatlar. İhtiyacınız varsa kaçırmayın.
Sadece Samsung için değil diğer başka marka TV'lerde ve ithal tüm ürünlerde yeni sene ile birlikte bu fiyatlar aşırı artacak. Uygun indirimler bulursanız hemen değerlendirin.
İhtiyaç var da almayıp beklerseniz fiyatlar 50,000 TL seviyelerine çıktığında başınızı duvarlara vurursunuz.
(Burası Türkiye, unutmayın)
-
MediaMrkt ,Vatan ,Teknosa hepsinde %20 indirim var oda 38.119.20TL 'ye geliyor fakat internet üzerinden alımlarda 3500TL'lik samsung para kart ibaresi yok samsung'un sitesinde baktığımda mağaza alımlarında geçerlidir yazıyor o yüzden internet yerine mağazaya gidip satış temsilciyle konuşarak belki daha uygun fiyata bile alabilirsiniz.Parakart ile birlikte maliyeti 34500'e geliyor buda mediamarket'in sattığı en dip fiyatla eşit. Ben akşam mağazaya giderek bu şekilde philips 907 yada samsung S95B arasında bir seçim yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrtNrn -- 25 Kasım 2022; 17:2:11 > -
Arkadaşlarsamsung tvlerde çeyiz paketi gibi şeyler yaptırabiliyormuyuz? Yeni eve taşınma durumu var şimdi alıp teslimatı bi 4-6 ay sonrasına yaptırabiliyormuyuz. LGde var bu durum ama samsungta göremedim. Buna samsung mu yoksa satın aldığım yer mi bakıyor ondan da emin değilim.
-
Fiyatlar güzel, 3500 lira da çek var bence şu an diğer üst seviye oled alternatiflere göre gayet f/p,
kendinden pahalı çoğu modelden de daha iyi görüntü kalitesi ve izleme açısı sunuyor.
Kutudan çıkarırken yamulma riskininin olduğunu bilerek satın almanız ve kutudan dikkatli çıkarttırmanız lazım tabi.
Bence 2023 versiyonunda bu kasa problemini düzeltirlerse enflasyonla da birlikte bu paneli 60k'dan ucuza satmazlar, Sony halihazırda 73k civarına satıyor.
-
Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından (Samsung bayilerinin mağaza içi satışları,Samsung Online Mağaza (https://shop.samsung.com/tr/), Aztek Teknoloji, Messe, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içi satışları) 02.11.2022 – 03.01.2023 tarihleri arasında satın alınmış Samsung markalı seçili model televizyonlar (‘Ürün/ler’) için geçerli olup; bu Ürünler’den birini alan tüketiciler (“Katılımcı”), Koşullar’ı yerine getirmeleri durumunda model bazında değişen miktarlarda TL yüklü Para yüklü kart’ı almaya hak kazanacaklardır.
shopsamsung.com
Samsung Shop Türkiye | Mobil | Telefon | TV | Beyaz Eşyahttps://shop.samsung.com/tr/para-yuklu-kart-kampanyasi-kosullari/Eğer "mağazalarda" indirimli fiyattan bir de 3,500 TL para yüklü kart alabilirseniz süper olur.
-
Vade ne kadar oluyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi aynı klasmanda değil hocam. Oled top noch, gerisi nal toplar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Philips 907 nin fiyatı nedir? 65 inç 807 için istenen fiyat 42.500, o yüzden sordum.
Philips 65OLED907 indirimli fiyatı 38,250 TL (dün Vatan'da 38,249.15 TL idi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Kasım 2022; 18:46:23 > -
Ben 10 ay taksitle aldım. 12 aya kadar yapıyordu. Yalnız bir şeyi atlamışım kullanılan vade süresini baz alarak o oranda hayat sigortasını yapıyor. Mesela 10 aylık vade de %10 luk kesintiyle hayat sigortası yapıyor 12 ayda %12 gibi.
Şahsi fikrim şu an parası olup tv almayı düşünen bu fırsatı kaçırmamalı. He tv nin panel eğilme sorunları var mı var. Alan bunu bilerek almalı. Kurulumu yapan servise de gerekli izahatı yapmalı. Çünkü servis elemanları bu durumdan bi haber ve ayrıca vurdum duymazlar.
Fiyatı güzelmiş. 100 nit fark var önceki modele göre (806), yine 1000 nite ulaşamıyor, ama renkleri doygun oluyor philipslerin. Çift p5 mi var acaba bunda yoksa o 937 miydi?
Yeri burası değil ama size diğer arkadaşlar kızmadan bir cevap vereyim.
800 serisi değil 900 serisinden bahsediyorduk. Model Philips 65OLED907
LG OLED-EX panel kullanıyor ve tepe parlaklık değeri 1300 cd/m2
OLED907'de tek P5 var, OLED937 modelinde çift P5 var.
https://www.displayspecifications.com/en/model/d2412e25 (65OLED907)
https://www.displayspecifications.com/en/model/66ad2e24 (65OLED937)
(link'e donanım haber içinden çıkılamıyor, copy+paste yapıp forum dışından erişebilirsiniz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Kasım 2022; 20:4:17 >
-
Selam hocam hayırlı olsun.
Sizden ricam panelin arkasındaki uydu girişlerinin olduğu yerin fotğrafını çekip buraya koyarmısınız teşekkürler.
Şunu merak ediyorum uydu girişi iki adetmi yoksa tekmi bunu öğrenmek istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X