Hayırlı olsun. Hız farkı oldu mu, veya upscaling farkı (uydu yayını vs )? |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (376. sayfa)

-
-
Hadi gözünüz aydın, hayırlı olsun
Acayip merak ettiğim bir sürüm. Nasıl oldu acaba. Hemen kısa bir video yada güncel hali ile resimleri alalım mutlu hoca
Edit;
Bir video buldum. Menü ve Ana ekran aynı gibi geldi fakat arka planda ve görüntü işlemede değişiklikler içeriyor.
FABReviewsyoutube
Latest software update on #samsung S95C #tv with #oneui Better layout but it still stutters a little home fully it's just breaking in.https://www.youtube.com/watch?si=-CrlO2V_MmtrL6-y&v=-IiWXqKPNk8&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 11 Kasım 2024; 15:42:4 >
-
-
Bilgi için teşekkürler.
Benim tv ye geldiyse deneyeyim
-
Teşekkür ederim ☺️quote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoWHadi gözünüz aydın, hayırlı olsun
Acayip merak ettiğim bir sürüm. Nasıl oldu acaba. Hemen kısa bir video yada güncel hali ile resimleri alalım mutlu hoca
Edit;
Bir video buldum. Menü ve Ana ekran aynı gibi geldi fakat arka planda ve görüntü işlemede değişiklikler içeriyor.
FABReviewsyoutube
Latest software update on #samsung S95C #tv with #oneui Better layout but it still stutters a little home fully it's just breaking in.https://www.youtube.com/watch?si=-CrlO2V_MmtrL6-y&v=-IiWXqKPNk8&feature=youtu.be
Tv aynı Tv tabi değişmedi ama arayüzde kısayollarda değişiklikler var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Açıklamalara göre ve anladığım kadari ile, tek bir çatı altında bütün cihazları toplamak istiyorlar. Telefonlardaki gibi köklü bir değişiklik yok gibi. zaten kullanılan en son tizen menüsü bulunuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boşver güncellemeleri al artık bir Tv 😜quote:
Orijinalden alıntı: dJ_bLoW
Açıklamalara göre ve anladığım kadari ile, tek bir çatı altında bütün cihazları toplamak istiyorlar. Telefonlardaki gibi köklü bir değişiklik yok gibi. zaten kullanılan en son tizen menüsü bulunuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tünele girdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizdeki arayüz bu, sözde akıllanmış tvniz artık. One Uİ mi olmuş buda artık?
Tünelin çıkışında minik ışıklarmı var yoksa uzay siyahımı var
-
Disco Topu dönüyor
Olacak olacak.
-
Yapay zekaya geçtik artık
Biraz önce "bütün ayarlamaları yaptım, 7 yıl One UI yapay zeka asistanın hizmet için her zaman burada olacak" yazdı
Biliyorsun Tv'den ne yaptıysam Smarthing arayüzüne giremiyordum, oda düzelmiş
Bir kaç gün içinde 10tl'de kar etmişim
@sadays okur burayı.
Samsung nasıl yapıyor bilmiyorum ama müşterinin kalbini fethediyor
Bespoke ile beyaz eşya başlangıcını yaptık, hayırlısı bakalım
-
65S90D geliyor kargoda, tam modeli QE65S90DATXTK
QD-OLED - WOLED karma olayı bu 65 lerde yok dimi arkadaşlar?
Hepsi QD-OLED sanırım 65 lerin?
Bir de duvara asacağım bunu servis askı aparatını benim verdiğim durumlarda matkapla montaj yapıyor mu?
Kurulum esnasında dikkat etmem gerekenler nelerdir?
Testtir şudur budur?
Teşekkürler
Hayırlı olsun canavar geliyor
Bir arkadaş yazmıştı kodları
https://forum.donanimhaber.com/2022-samsung-qd-oled-s95b-ana-konu--152625317-362#159648471
Askı aparatını verdiğinizde büyük ihtimalle duvara montajını yaparlar, bir miktar ücrette isteyebilirler.
-
Teşekkürler hocam.
Ben de bakındım ama tam net bilgi yok, servis menüsünden yada yakından pixellerin fotoğrafını çekerek de anlaşılıyormuş sanırım.
Askı aparatı aldım amazondan o gelince kurulum yaptıracağım buradan yazarım bilgileri kurulum yapıldığında. Umarım ölü pixel çıkmaz en çok canımı sıkan o olur
Geri gönder yenisini bekle vb sıkıntı
-
Güncellemeden önce uygulamaların yeni sürümde çalışıp çalışmayacağını kontrol edin diyordu. Var mı çalışmayan uygulama hue, netflix, prime vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sordun diye biraz önce denedim,
Philips hue
Amazon Prime
Disney
Netflix
Apple Tv uygulaması
Normalde içerikleri fiziksel Apple Tv üzerinden izliyorum.
Philips hue hariç diğerleri çalışmasaydı çok önemli değildi.
-
Eyvallah teşekkür ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fw 1201.6 yı deneyimleyen oldu mu ? Tv üzerinden sorguladığımda 1120 son versiyon diyor ama sitesinde 8.11.2024 tarihinden itibaren 1201.6 fw versiyonunu gösteriyor, usb yi atıp deneyeceğim ama servis mod iptal olur diye endişeleniyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung tarafında güncellemeleri geriden takip etmekte fayda var. Bilhassa servis menüsünde update yaptıysanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 11 Kasım 2024; 21:54:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X