Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.480
Cevap
224
Favori
462.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hız farkı oldu mu, veya upscaling farkı (uydu yayını vs )?

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Hadi gözünüz aydın, hayırlı olsun SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Acayip merak ettiğim bir sürüm. Nasıl oldu acaba. Hemen kısa bir video yada güncel hali ile resimleri alalım mutlu hoca SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Edit;

Bir video buldum. Menü ve Ana ekran aynı gibi geldi fakat arka planda ve görüntü işlemede değişiklikler içeriyor.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)FABReviewsyoutube
    Latest software update on #samsung S95C #tv with #oneui Better layout but it still stutters a little home fully it's just breaking in.
    https://www.youtube.com/watch?si=-CrlO2V_MmtrL6-y&v=-IiWXqKPNk8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 11 Kasım 2024; 15:42:4 >

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

Arayüz gözle gürülür şekilde hızlanmış.

Karasal yayınlarda Upscaling gelişme varmı yokmu hanım daha iyi analiz eder.

Benim gözümde karasal görüntü kalitesi oldukça iyiydi, daha iyi olduysa ne mutlu.

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

Bilgi için teşekkürler.

Benim tv ye geldiyse deneyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Hadi gözünüz aydın, hayırlı olsun  

Acayip merak ettiğim bir sürüm. Nasıl oldu acaba. Hemen kısa bir video yada güncel hali ile resimleri alalım mutlu hoca  

Edit;

Bir video buldum. Menü ve Ana ekran aynı gibi geldi fakat arka planda ve görüntü işlemede değişiklikler içeriyor.

FABReviewsyoutube
    Latest software update on #samsung S95C #tv with #oneui Better layout but it still stutters a little home fully it's just breaking in.
    https://www.youtube.com/watch?si=-CrlO2V_MmtrL6-y&v=-IiWXqKPNk8&feature=youtu.be
    Teşekkür ederim ☺️

Tv aynı Tv tabi değişmedi ama arayüzde kısayollarda değişiklikler var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Açıklamalara göre ve anladığım kadari ile, tek bir çatı altında bütün cihazları toplamak istiyorlar. Telefonlardaki gibi köklü bir değişiklik yok gibi. zaten kullanılan en son tizen menüsü bulunuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Açıklamalara göre ve anladığım kadari ile, tek bir çatı altında bütün cihazları toplamak istiyorlar. Telefonlardaki gibi köklü bir değişiklik yok gibi. zaten kullanılan en son tizen menüsü bulunuyor.
    Boşver güncellemeleri al artık bir Tv 😜

Tünele girdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bizdeki arayüz bu, sözde akıllanmış tvniz artık. One Uİ mi olmuş buda artık?

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Tünelin çıkışında minik ışıklarmı var yoksa uzay siyahımı var SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Disco Topu dönüyor SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Olacak olacak. SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• Yapay zekaya geçtik artık SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Biraz önce "bütün ayarlamaları yaptım, 7 yıl One UI yapay zeka asistanın hizmet için her zaman burada olacak" yazdı SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Biliyorsun Tv'den ne yaptıysam Smarthing arayüzüne giremiyordum, oda düzelmiş SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Bir kaç gün içinde 10tl'de kar etmişim SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

@sadays okur burayı.

Samsung nasıl yapıyor bilmiyorum ama müşterinin kalbini fethediyor SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Bespoke ile beyaz eşya başlangıcını yaptık, hayırlısı bakalım SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• 65S90D geliyor kargoda, tam modeli QE65S90DATXTK
    QD-OLED - WOLED karma olayı bu 65 lerde yok dimi arkadaşlar?
    Hepsi QD-OLED sanırım 65 lerin?

Bir de duvara asacağım bunu servis askı aparatını benim verdiğim durumlarda matkapla montaj yapıyor mu?
    Kurulum esnasında dikkat etmem gerekenler nelerdir?
    Testtir şudur budur?

Teşekkürler

• samtual kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun canavar geliyor SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Bir arkadaş yazmıştı kodları

https://forum.donanimhaber.com/2022-samsung-qd-oled-s95b-ana-konu--152625317-362#159648471

Askı aparatını verdiğinizde büyük ihtimalle duvara montajını yaparlar, bir miktar ücrette isteyebilirler.

Teşekkürler hocam. SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Ben de bakındım ama tam net bilgi yok, servis menüsünden yada yakından pixellerin fotoğrafını çekerek de anlaşılıyormuş sanırım.

Askı aparatı aldım amazondan o gelince kurulum yaptıracağım buradan yazarım bilgileri kurulum yapıldığında. Umarım ölü pixel çıkmaz en çok canımı sıkan o olur SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Geri gönder yenisini bekle vb sıkıntı

• Güncellemeden önce uygulamaların yeni sürümde çalışıp çalışmayacağını kontrol edin diyordu. Var mı çalışmayan uygulama hue, netflix, prime vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

Sordun diye biraz önce denedim,

Philips hue SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Amazon PrimeSAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

DisneySAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Netflix SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Apple Tv uygulaması SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Normalde içerikleri fiziksel Apple Tv üzerinden izliyorum.

Philips hue hariç diğerleri çalışmasaydı çok önemli değildi.

Eyvallah teşekkür ettim. SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• Fw 1201.6 yı deneyimleyen oldu mu ? Tv üzerinden sorguladığımda 1120 son versiyon diyor ama sitesinde 8.11.2024 tarihinden itibaren 1201.6 fw versiyonunu gösteriyor, usb yi atıp deneyeceğim ama servis mod iptal olur diye endişeleniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung tarafında güncellemeleri geriden takip etmekte fayda var. Bilhassa servis menüsünde update yaptıysanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 11 Kasım 2024; 21:54:55 >
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.