Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.452
Cevap
225
Favori
460.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O konuda biraz kıl bir yapıya sahibim hatta satıcılar benden nefret ederler niye derseniz teşhir ya da değişim ürünü ya da farklı şey olmasın diye türlü tedbirler alırım aklıma gelenlerden bir iki tanesi televizyonu almadan önce depoya girdim kutusunda hiçbir hasar olmayan kıl inceliğinde çizik bile olmayanını seçtim kutunun üzerindeki bütün her yerin videosunu resmini çektim seri numaraları vesaire hatta farklı alavere dalavere yapılmasın diye üzerine işaret dahi koydum eve gelenle aynı olup olmadığını anlamak için ayrıca eve teknik servis getirdiği andan evden çıkana kadar video kaydı aldım O yüzden beni çok fazla sevmezler Bu benim suçum değil ekonomiyi bu kadar kötü hale getirip yurt dışında Amerika'da Avrupa'da 1.500-2000 dolarlık ürünü burada Servet fiyatına almamıza sebebiyet veren ve liyakatsiz ülke yöneticileri yüzünden o haldeyiz bu konulara hiç girmek istemiyorum ama gülüyoruz ağlanacak halimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfır araç satarken bile türlü türlü hileler döndüren bayilerin olduğu bir ülkede doğrusunu yapıyorsunuz Zuhal hanım para kolay kazanılmıyor.

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle başıma gelen son olaylardan sonra teknik servise bile güvenmiyorum ona sebep buradan herkes söylüyorum çok dikkatli olsun teknik servis bile size zararlı çıkarabilir

• Yine çok fazla yazdığım için Forum yöneticileri bana kızacak ama sevincimi sizinle paylaşmak istedim
    Samsung değişim birimi beni aramayınca Ben ısrarla aradım 10-15 dakika hatta bekledim müzik dinledim tabii muhtemelen yoğunluktandır B modelinin yerine birkaç gündür telefonla arayıp c modelini talep ediyorum dedim olumsuz bakılıyordu ancak az önce bağlandığım müşteri temsilcisi bana şu kodu verdi sipariş geçilmiş aranacaksınız dendi fabrika'ya ulaştığında lojistik firmasına verilip servise gönderilecek dendi
    QE65S95CATXTK
    Bu model bildiğiniz c modeli ama hala içimde kuşku var gerçekten bana c modelini verecekler mi arada 2 kat fiyat farkı var yoksa orada benim talebimi mi okudu müşteri temsilcisine talebi mi okuyorsunuz yoksa genel müdürlüğün onayladığını mı okuyorsunuz diye sorduğumda hayırsız sipariş geçilmiş bu model size gönderilecek dendi ama kuşkum devam ediyor

• snsnc S kullanıcısına yanıt

qled bölümüne sorun burası oled topiği

• hadi hayırlısı bakalım mutlu sonla bitecek gibi sizin macera

kurmaya aynı servis geliyormuş bak Allahın işineSAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• sadays S kullanıcısına yanıt

Samsung damar elektronikle anlaşmasını fesh etmiş elimde tüm sosyal medyaya yaydığım beceriksizliklerinin videoları vat :)

Teşekkür ederim 3 defa teyit ettim ama hala inanamıyorum şu an bir kez daha arıyorum 🤣

• Hayırlı uğurlu olsun en azından eğilir bükülür derdiniz olmaz :)

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 4.ncü kez teyit edemedim. :(

4 defa aradım dakkalarca bekledim teli açan olmadı

• Çözüm merkezinden temsilcinin birisi diyor ki 65 s95 c onaylandı tarafınıza gönderilecek diyor diğer bir temsilci diyor ki hayır 65 s95b gönderilecek c modeli onaylanmamış diyor kafayı yememek elde değil yarın bir taciz aramasına devam edeyim müşteri temsilcilerine

• bunun yerine bekleyip görseniz daha mantıklı değil mi? arayarak bir yere varamayacağınız belli bu kuşku ile. müşteri temsilcisi c ya da b dese ne fark edecek ki? siz inanmamaya devam edeceksiniz.

• lorenzen L kullanıcısına yanıt

Maalesef burada size hak veremeyeceğim satış sonrası destek samsung'da maalesef sıfır değil eksilerde ben böyle hakkımı aramasaydım değişim bile olmuyordu

• 65S95C lojistikle gönderilmiş ama ne lojistik adı nedir ya da gönderi kodu var mı yok bugün ya da yarın teknik servise gelecekmiş ortada hiçbir şey yok bugün bakalım yarın ola hayrola içimde bir inanmama duygusu var samsung'a

• arkadaşlar tv için (s95c) kullandığınız renk ayarlarını paylaşabilir misiniz? ben iki üç tane buldum, kulanıyorum, memnunum da aslında ama diğer ayarları da denemek istiyorum. artık biraz tv hakkında konuşalım diyorum, septisist bireyin maceraları aşırı sıktı, blokladım zaten kendisini.

• Şu konunun haline bakın satış sonrasını merak eden görmek isteyen arkadaşlar nasıl faydası oluyormu sizlere?

• SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
    Buyrun satış sonrası halim.

• O kısımdan kutuya zarar vermesi etkilemez paneli bence,
    65S95C değilmi hayırlı olsun gerçekten aramak işe yaramış :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olamaz iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şu an moralim o kadar kötü ki teknik servis geri gönderdi kutunun dışının böyle olması içindeki ürüne ciddi zararlar verebileceği %99 dedi bana çünkü ince bir televizyondan bahsediyoruz kaderime lanet olsun

• Tamam anlıyorum bazı dostlarımızı çok rahatsız ediyor yaşadığım durumları buradan paylaşmam ama sizlerden başka paylaşabileceğim hiç kimse yok

• 65S95C ama değilmi.

Kutusunu açmadan bilemeyiz ama bu şekilde teslim almaya biliyorsunuz sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 9 Ağustos 2023; 13:46:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.