< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (168. sayfa)

-
-
Böyle tuhaf karşılanacağını bilseydim ve inanamayacağınızı bilseydim resmini çekerdim dün ama isterseniz Afyonkarahisar Park Afyon AVM teknosa'nın telefonunu internetten bulup arayıp sorabilirsiniz sonra buraya gelip benden özür dileyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bugün sordum bazi magazalarda kapalı varmis,fiyat 46 bin ama indirimde yaparız dediler.bence kacmaz.lg 65 c3 un 90 bin oldugu yerde:)bedava resmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hatta ben neden bu fiyata dediğimde c modeli geleceği için dediler alacak olanlara özel indirimde yapıyorlarmış beni alıcı sandılar akrabam diye 44'e kadar indirebilirim dedi eğer benim s95b olmasaydı alırdım bu devirde artık kimse kalkıp bir televizyona yüz bin TL vermez dolar seçimden sonra 26 lirayı görünce birçok ürün elinde kaldı satıcıların
Az önce iki farklı mağazaya telefonla sordum kapalı kutu Türkiye genelinde yok sadece teşhir var denildi. Satıldı herhalde.
magazalar ugrasmak istemez.ellerinde ne varsa onu satmak isterler ki normalide budur.65s95b icin iyi fiyatlar bence.millet keriz gibi lg 65 oledlere 2 kati para veriyor.Bu tv rtings de en yuksek puanli tv düşünün yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetleri 72 bin küsur diyor. Şu Afyon mağazasını bir arayayım.
Hocam sizin görüştüğünüz mağazanın bilgisini paylaşabilir misiniz Afyon açmıyor
Afyonkarahisar'daysanız size eşlik edebilirim hatta akraba indirim yapacak olan elemanın cep telefonu dahi var bende ama şehir dışındaysanız sanırım telefonla sipariş alamazsınız ama ben hatta yanımdaki gezmeye gelen arkadaşım da gördü fiyatı 2 hafta önce 64.999 liraydı dün 46 47 civarıydı sorduğumda s95b stoklarını bitirmemizi söylendi genel müdürlükten dendi yanımdaki arkadaşım teşhir ürünümü dedi hayır teşhir ürünler Teknosa tarafından satılması yasak dendi
Antalya'dayım maalesef. Siz arkadaşla bir görüşseniz il dışına gönderim yapabiliyorlarsa çok minnettar olurum.
Bir akrabam adına alacağım son fiyat ne olur dedim 44.500 lira yapabilirlermiş kapalı kutu ancak sadece Afyonkarahisar içerisinde olursa kendisi gelebilir alabilir ya da sadece afyonkarahisar sınırları içerisindeyse biz evine kadar teknik servis vasıtasıyla gönderebiliriz dediler hayırlısı olsun Ancak keşke buradan yazmak yerine birebir gidip teknosa'lara dolaşabilseydiniz çünkü B serisi 2022 yılından üzerinden Bir buçuk sene geçti neredeyse çıkalı
Sağlık olsun Zuhal hanım Afyon'da tanıdığımız insanlar var fakat teslimat konusunda yardımcı olamıyorlarsa elden gelen bir şey yok teşekkür ederim herşey için.
Bu fiyatlara kaçmaz. İstanbul’da bulsam aynı gün alırdım.
O büyük ihtimal teshirdir. Kapalı kutu görmeden almayın. Teshiri, kapalı kutu diye sattıkları çok oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung 75QN85C modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Teşhir değil bundan eminim Afyonkarahisar'da insanlar geneli fakir büyük şehirler gibi lüks ürünler almıyorlar ona sebep ellerinde kaldığı için stoğu tüketme çabasında var 6 ay önce ben bile 65 televizyonu pazarlıkla akraba indirmi vesaire adı altında 39.500'ye aldım bir senedir buradayım Ve çok tuhaf bir yer burası
Teşhir değilse bir tane daha alayım kenarda dursun ama şehir dışına göndermiyorlar diyorsunuz.
-
Allah iyiliğinizi versin Zuhal hanım sabah sabah uykum açıldı 😁
6 ay önce zaten 38 39a bulunabiliyordu. 34e bile düştü bir ara. Ama şu an 46ya kapalı kutu çok çok iyi fiyat. Kapalı kutuyu görmeden almayın. Eve göndereceğiz derler. Teshiri yollarlar. Olmadık şey değil. Çoğu insan da anlamaz zaten teşhir mi geldi kapalı kutu mu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X