Belli ki bilmediğiniz bir sürü firma var, fiyat olarak Türk Telekom dan sonra Süperonline - Türknet - Mileni gibi firmalar var ancak bunların altında fiyat olarak daha birçok firma mevcut. Forumda bir konu var neredeyse Türkiyedeki tüm ISS firmalarının listesinin olduğu onu bulup inceleyin isterseniz. Daha önce Gıbırnet kullandım, hiç bir sorun yaşamadım şuan keyfi olarak farklı bir firmadayım burada da sorunum yok. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (97. sayfa)

-
-
O kadar çok firma var ki,
Araştırın bakın ücret almayanlarda var. Alternatif - Farklı İnternet şirketleri | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
Gıbırnet bağlantı ücreti almıyor ancak aşağıdaki gibi bir durum söz konusu ve birçok firmada bu ve benzeri bir detay var;
Diğer operatörlerden geçişlerde aktivasyon ücretsiz. Yeni aboneliklerde ise aboneliğin 6 aydan önce sonlandırılması durumunda 120 TL aktivasyon ücreti tahakkuk eden tutar ile birlikte son faturaya yansıtılır.
-
Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşa dememişler. Şirketin VPN'e bağlanamadığım için evden çalışamıyorum 2 gündür. Güya yeni ip tanımlayarak sorunu çözdüklerini söylemişlerdi ama bugün aynı sorun yine devam ediyor. 90 gün bu firmayla nasıl geçecek bilmiyorum...
-
benim buradan ümidim kesildi. gerçekci olmamız lazım. hayal kurmamamız lazım. eski üyelerin söylediğine göre 3 ay öncede oluyormuş. şimdide oluyor. bu demektir ki 3 ay sonra 1 ay sonra yine olucak. böyle firma olmaz. böyle internet olmaz.referans avcılarının kurbanı olduk o referans isteyenler kayboldu gitti.eğerki internet üzerinden para kazanıyorsanız işiniz internet üzerine ise aboneliğinizi iptal ettirin bu çile cekilmez. ben 2 hattım var. 2 aboneligimi iptal ettirip sıfırdan bağlanıcam.son bir şans daha veriyorum oda hafta sonu.sonra speed net e başvurucam.
-
Hocam iş için bu tarz firmalar kullanmak başlı başına hata zaten.
Tecrübe her zaman önemlidir kullanılan sunucular önemlidir.
Hata yapmışsınız geçmiş olsun.
Her şeyin ucuzuna kaçılmaz ucuz olsa bile müşteri sayısına bakmanız lazım memnuniyet oranına bakmanız lazımdı
-
Comnete gelelim portumuzu iptal etsinler, daha eğlenceli olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
25 inde üyeliğim başladı,daha asıl evrakları yollamadım.Başka bir servis sağlayıcıya geçebiliyorum mu?Tahhhüt yok sonuçta ama?
sesli onay verdinizmi?
-
Sözleşmeye baktım az önce eğerki kurulum ve aktivasyon ücreti olan 160 tl yi ödersem başka bir servis sağlayıcıya geçebiliyormuşum.Gerçi bende kurulum olmadı ama hertürlü tahsil ederler.quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TVsesli onay verdinizmi?
Evet sesli onay verdim bu arada.
ben bugun sabah müsteri hizmetlerini aradım. hattınızı taşıdınınız icin bir ceza ödemiyormusum sadece hattımı iptal ediyorlar.eğerki sıfır hat alsaydım o parayı istiyorlarmış.ancak mevcut hattımı kapattırmam durumunda ceza cıkmıyacakmış.
-
Benden niye para istedi o zaman bunlar? Ben de taşıdım.
Bu firmaya saldırı yapanlarla buradan abone almaya çalışanların bağlantısı nedir acaba???
Bu firma saldırı alıyor, abonelerini diğer firmanın maaşlı trolleri yönlendirmek için buraya geliyor. Bukadar açık olmaz yaa. Burada yapılan saldırıyı aboneye çevirmek için hangi firmanın çıkarı olacak açık ve nettir. Ama sizin tavrınız belli… daha fazla polemiğe girmeyeceğim bana yakışmaz.
++Eminim şimdi ilgili fanboyun diğer hesaplarından bu mesaja birsürü yorum atıp abone çekmeye çalışacaklardır.
Meyve veren ağaç taşlanır. İşimizi düzgün yapalım, müşteri kalitemizi yukarıda tutalım, kaliteli hizmet verelim diye düşünseler sektör çok daha iyi yerlere gelir ama maalesef.
Zihniyetleri kötü bu insanların, ulaşamadığı ciğere mundar deme muhabbeti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 29 Temmuz 2022; 13:50:26 >
kimseye isim vermiyorum ama bariz belli olan genelleme adına konusuyorum referans avcıları, ve gizli firma çalışanları var. çok dikkat edin. biz buraya geçerken ne yazıkki bu hataya düştük. adamlar konuya dahi gelmiyor artık. referansları aldı cünkü. işleri bitti.
-
Arkadaşlar firma yetkilileri ile görüştüm pazartesine kadar net sonuç alınacak biraz sabredin çok sağlam firmalardan ddos guard alınmış bir kaç değişiklik yapılarak cloud sistemlerinde bu zararlı saldırıların önüne geçilecek iptal etmek isteyen varsa zaten ücretsiz iptal ediyorlar müşteri veli nimet olduğunu bilen kurumsal bir firma olduğunu belirteyim.
Bu arada ddos yaşadığınız gün boyunca ücret alınmayacakmış bilginize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam muhakkak konuşmussunuzdur ama firma yetkililerine ben inanmıyorum artık. banada dün icin aynı şeyi söylemiş akşama kadar tam güç internet vericez demişlerdi. tam tersi oldu akşama internet yoktu. firma çalışanlarına inanmıyorum
-
Ben en üst birim ile görüştüm hocam bizzat güvenip güvenmemek takdir sizindir ancak sorunların çözülmesi çok uzun sürmeyecek saldıranlar belli forumda cirit atıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X