Bu firmayı kullanıp iptv kullanan var mı performansı nasıl? |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (43. sayfa)

-
-
Sıfır sıkıntı bende. Ama şöylede bi genel bilgi veriyim. Hangi ISS kullanırsan kullan eğer iptv kullanıyorsan bi kenarda mutlaka vpn hesabın olmalı. Ara ara engellemeler vs yaşanıyor bunu vpn ile aşıyosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 8 Haziran 2022; 9:8:30 > -
Hangi paketini kullanıyorsunuz bide ping ve hız testi paylaşır mısın?
-
Mega kutu kullanıyorum ve 65-70mbit çakılı alabiliyorum ki hattım bu kadarını destekliyor benim. Şuan evde değilim ama dediğim gibi forumda 2 tane konusu var bu firmanın ikisinide incele oku ona göre karar ver.
Bu arada anlık testleri vs boşver konuyu geriye doğru bi incele. 1 hafta önce rezildi bağlantılar. 1 haftadır toparladı fakat hala problem yaşayan aboneler var. En doğrusu geriye doğru bi kolaçan edip karar vermen. İlk geçtiğimizde de 2 hafta süperdi herşey sonra berbat bi 1 hafta geçirdik sonra tekrar toparladı.
Arkadaşını getir kampanyası vardı 1 ay bedava veren ama bittiğini söylemişlerdi. Eğer tekrar aktif olduysa ki bazı arkadaşlar öyle söylüyor 1 ay bedava kullanabilirsin referans kodu ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 8 Haziran 2022; 9:17:59 > -
Hocam bağlantı kopmaları sizinle alakalı olabilir müşteri hizmetleri ile görüşün bence. Bende de sorun yok bağlattığım referans olduğum kişilerede sordum onlarda da sorun yok. Son 10 gündür Maşallahı var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam destege yaziyorum sonra "Konuyla ilgili birimi bilgilendiriyorum." Diye mesaj atmislar ama yine kopmus 4 saat once.
Binaya gelen hat ve eve helen kabloyu dahi kontrol ettirdim sorun yok modem belki bozuktur dedim komsunun modemi ile denedik yine aynı .
Ayrıca bugun hat degerlerimde dusme meydana geldi.
Bakacam artık bu ay sonuna kadar duzelirde drvam edecem duzelmezse baska iss gececem netspeed nasıl bilginiz varmi?
Not; daha once turk telekom ve gıbır kullanıyordum ping ve hız olarak sıralama yapacak olursam su sekilde;
Turk telekom >> gıbır net > internet kutusu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tekrar aktif oldu hocam.
-
Aynen öyle yapmışlar. İnş yine patlamayız kullanıcı sayısı artınca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunların sitesinde altyapı sorgulaması yapılmıyor mu?
-
Başka firmalardan yaptığına güvenebilirsin. Sitelerinde yoktu sanırım.
IPTV kullanıyor musunuz memnun musunuz yurtdışı çıkışlarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iptv değil de inatbox veya yekportal tarzı uygulamalarda Türknet e nazaran ping süresi daha kötü. Daha geç açılıyor ileri geri alınca yüklemesi biraz daha uzun sürüyor. Ayrıca yekportal da iptv kısmı çalışmıyor. Turknet de çalışıyordu.
iptv kullanmıyorum. deneme amaçlı free m3u list indirip baktım kanallar açılıyor ve donmadan çalışıyor.
iptv olayı biraz aldığın site ile alakalı. site donmadan yayın gönderiyorsa izlersin gibi geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papift -- 8 Haziran 2022; 20:42:49 > -
firmaya ulaşabilsek. arıyoruz meşguller. beni ara diyoruz arayan yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X