Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyüp / İstanbul , an itibariyle modem internet ışığı gitti ip alamıyorum, DSL ışıkları yanmakta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Whatsapp dan müşteri hizmetlerine ulaşın baksınlar hocam.

• Yanlış mı gördüm yoksa online işlemlerden ticket atmayı kaldırmışlar mı?

• Lexaion kullanıcısına yanıt
    Giriş yap. Linkin sonunu ariza_kaydi mi ariza_kayit mi ne öle bişe yap yada whatsapptan yaz ;)

Site yenilenince sapıttı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 ay internet hediye ediyorlarmış buda yeni çıktı :) Daha neler göreceğiz bakalım 😄

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt
    İnstamız yok reis neymiş o?

• Bu arada instagramdan açın video yu detaylar ve örnek video instagram dan açınca çıkıyor arkadaşlar.

• Valla İnternet Kutusu arkada açık olacak diyorlar selfie şeklinde İnternet Kutusu hakkında içinden gelenleri söyle çek gönder diyorlar. Beğenilen video sahiplerine 6 ay ücretsiz internet hediye ediyorlar. Dediğim gibi linke instagram üzerinden bakın detaylar mevcut 😵‍💫

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt
    Hocam konu farklı yerlere gidiyor galiba :)

• Hocam bence güzel bir düşünce. 6 ay da az değil. Göndermek isteyenler gönderir. Kaybedecek bir şey yok. Ben atıyorum whatsapp dan hazırlayıp :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fctmerkezi -- 13 Haziran 2022; 22:59:33 >
  • Arkadaşlar ben yaz için 2 aylık internet alacağım. İnternetkutusu abonelik iptali kolay mı? 2 ay sonra sorun Yaşar mıyım? Arkadaşını referans gösterme konusunda nasıl bir koşul var? Herhangi bir kullanım taahhüdü vermiş oluyor muyuz? 6 ay, 12 ay vs.

• okttay kullanıcısına yanıt

ilk ay fatura ödüyorsunuz ikinci bedava oluyor başka şartı yok

• okttay kullanıcısına yanıt
    Referansta şart yok tahhüt yok. 3 ay başka issye geçiş yok ama kapatabilirsin.

• Arkadaşlar yakın zamanda geçiş yaptım. Netspeed 35 kullanıyordum. Netspeed ile aldığımdan daha iyi hıza ulaştım. Altyapım 35 i zor veriyor ama bu max orana daha yakın hız verdi.

Memnunum şimdilik sorun yaşamadım. İsteyene referans da olurum, bilgi de veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba. bende dün Gıbırnet'ten taşıma için talimat verdim. Fiyat uygun olduğu için tercih ettim, inşallah pişman etmez.

• ilk başvuru yapınca hat ne zaman aktif oluyor beyler 5-7 gün diyor  

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Peer noktasında sıkıntılı biraz bende geçeli 2 gün oldu düşer mi ping diyorum ama pek bana mısın demiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt

Taşıma 48 saat. İlk kurulum biraz daha uzun olabiliyor çünkü taşeron firmalar vs geliyor maalesef.

• nopanick kullanıcısına yanıt

Bende 7 üzerine çok nadir çıkıyor. 7-9 arası pingler.

• Hocam hem whatsapp'dan hem de kargo ile bugün (perşembe) itibari ile gönderdim pqazartesi açılır mı sizce ?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.