zaten iptalde gponu routerı kargoyla geri gondermek zorundasın oda bir ayrı iş zaten. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (262. sayfa)

-
-
evet oda sorun anlık bir kesilme oldu bilginize
-
Superonline’ye geçtim. 160 tl civarı 1 yıl taahhüt ile 100 mbps vdsl’e geçtim. IK ya daha fazla dayanmam mümkün değildi.
Sizlere hayırlı günler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ara ara kopmalar devam ediyor malasef
-
İnternet kutusundan netspeede geçeceğim. Xdls hizmet no sunu bulamıyorum. Faturada yazmıyor. Online işlemlerde yok. E devlette de yok. WhatsApp tan dönmüyorlar. Pazartesi bakalım ne diyecek mh.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Saha çalışanı sayesinde geçtim hocam. Herkese çıkan bi tarife değil
Saha ekibinin kampanya yapma yetkisi mi varmış, ilk kez duyuyorum.
-
Hocam saha çalışanı kendi üzerine aldı işte ben kullanacağım.
-
Bilgili arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Bende temmuz ayında türknetten ik'ya geçerken yolladığım evrağın fotoğrafı var.
Buradaki xDSL numarası geçiş esnasında değişmiş midir ? İk'dan alamıyorum xdsl numaramıda acaba numara hala aynı mıdır ? Temmuzda sadece geçiş yapmıştım yeni abonelik açmadım.
-
Xdsl no değişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam şu 8 veya18 le başlayan 10 haneli xdsl numarasını nasıl öğrendiniz? Daha önce destekte açık kaydım olduğu i.çin yeni kayıt açamıyorum whatsapp tan dönüş yok.
-
Tam bir saattir intenetim yok. Firmaya da ulaşamıyorum. Seni değiştirmek farz oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online işlemlerden, bilgilerim sekmesinde 8 ile başlayan 10 haneli abonelik numarası mevcut. Referans numarası yani. Aynı zamanda xdsl numarası mı emin değilim.
-
Bu akşam sorunsuz gs ts maçı, hadi bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X