Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
91
Favori
312.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyundayım oyun sıkıntısız çalışıyor ama internet yok arkadaşlarla sesli iletişim kuramıyorum 20 yıldır internet kullanıyorum hayatımın en garip kesintisiyle karşı karşıyayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk sürmedi, büyük bir sıkıntı var belli. Ama böyle bir problem de öncelikle bir duyuru yapılması lazım. Muhatap yok. Muhtemelen ne diyeceklerini bilmiyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chemsul kullanıcısına yanıt

Evet katılıyorum şauan da en çok merak ettiğim müşteri sayılarında azalma olacak mı? Bana kalır ise çok fazla bir azalma olmayacak azalma oranını takip edebilmek isterdim.

• Şimdi geldi ama sadece Google giriyor hiç bir şey açılmıyor.

• 4 aydır kullanıyorum hiç böyle olmamıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntı büyük bu akşamda çok önemli işlerim vardı. Kesilmez kesilmez olmadık bir zamanda kesilir bu da bana gelir anlamadım gitti.

• Evdeki internet kablosunu söktüm ekli yer vardı sorun onda sandım 1 saat uğraştım sorun genel kaynaklıymş noldu bu internete

• Şimdi de discord sıkıntısız çalışıyor ama oyuna bağlanmıyor

• Çağrı merkezinin telefonu bile çalmıyor, burası olmasa genel arıza olduğundan bile haberdar olamayacağız. Arızayı anlayabiliyorum, her firmada yaşanabiliyor. Ama bir SMS göndermek, çağrı merkezinde ses kaydı ile bilgilendirmek çok mu zor? Müşteri hizmetleri rezalet firma…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim 15dk öncesine kadar herşey sorunsuzdu, 3 saattir film izliyordum tak gitti, şimdi kopuğuz

• Tamamen gitti bu sefer. Bu gece gelmez bu net, sözde wpta sorun çözüldü dediler bu defa tamamen kayboldular ortadan. Vallahi rezilliktir ya.

• YouTube görebiliyorum çok saçma ama başka yere giremiyorum çok saçma bı kesinti mhyi arıyorum çalıyor 10 dk sonra kendi kendine kapanıyor ya nereden üye oldum buna ben

• Anlık gelip gidiyor. Bir cumartesi gecesi böyle sorunlar yaşanmamalıydı. Babasının firması gibi savunan ergenler başlığa gelmez şimdi.

• Haziran ayında ilk yoğun geçişte bir sıkıntı olmuştu, sonrasında 6 aydır tık dememişti. Bu akşam olanların nasıl bir açıklaması var merak ediyorum. Hizmet sektöründe müşterinize ne sebeple olursa olsun hizmeti vermiyorsanız ilk iş bilgilendirme olmalı. Yapmazsanız insanlar belirsizlikten yüzünden gereksiz yere daha fazla sinirlenir. Acil bir açıklama yapmalılar.

• Hani donanımhaber firma yetkiliside ortada yok. Artık kaçıcaz bunlardan herhalde

• Yalama oldu internet. Yine geldi 5 dakika dayandı gitti

• Yine gitti.

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.