Şimdi Ara

Oto yıkama ücretleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
18.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Soygundur bugün 600 lira verdim. Normalde kendim yaparım ama havalar serin hem araçta sigara içildiğinden benzinliklerdeki süpürgelerden asla verim alamıyorum diye götürdüm. Biraz iş çığrından çıkmış belli ki bir yanımızı kırıp arabayı temizleyeceğiz yaz gelince.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ankara bir AVM yıkamacısı.

https://store.donanimhaber.com/f6/8b/fa/f68bfa7081ee04ca010aabcb44afecd6.png

Oto yıkama ücretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 21 Eylül 2025; 22:40:9 >

• anadolu yakası tuzla civarında 500 liraya iç dış yıkıyorlar ama içine üstün körü bir süpürge atıp geçiyorlar dışına da lastiklere saçma sapan şeyler sürüyorlar disklerim zarar gördü kullandıkları kimyasal yüzünden, ayda 2 kere yıkatıyorum yerim olsa en en kaliteli malzemeleri alır kendim yıkarım ama maalesef yok bir gün çok acil yıkamam gerekti shell de yıkayım dedim kullandıkları köpük neyse artık arabada full leke kaldı

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.