< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (84. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
13 Kasım 13 pm 256gb , henüz işleniyorda bekliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resistancemetal -- 1 Aralık 2021; 22:30:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 güne sıra bize gelcek böyle giderse
-
Hocam iyi akşamalar size bir sorum olacak iphone 13 ile 13pro kılıfları birbirine uyumlumudur ?
amazon
ESR Hibrit Kılıf iPhone 13 Pro ile Uyumlu, 2 Paket Temperli Cam Ekran Koruyucuları, Askeri Sınıf Düşme Koruması, Darbeye Dayanıklı Tampon, Çizilmeye Dayanıklı Telefon Kılıfı, Klasik Serisi, Şeffafhttps://www.amazon.com.tr/Temperli-Koruyucular%C4%B1-Korumas%C4%B1-Dayan%C4%B1kl%C4%B1-%C3%87izilmeye/dp/B099K9P22N/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=23QOI8A79AZN6&keywords=esr+iphone+13&qid=1638387184&sprefix=ESR+%2Caps%2C265&sr=8-9
-
Apple’ı in orjinal kılıfları uymaz. Ancak ön kısımları aynı olduğundan ekran koruyucularda düz / pro farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 1 Aralık 2021; 22:53:20 >
Kılıflarda sorun yaşarsınız kamera kısmı farklı. Ama attığınız ürün ekran koruyucu. Ekran koruyucular ikisi içinde aynı pro, düz farketmiyor hocam.quote:
Orijinalden alıntı: ByBuCaHocam iyi akşamalar size bir sorum olacak iphone 13 ile 13pro kılıfları birbirine uyumlumudur ?
amazon
ESR Hibrit Kılıf iPhone 13 Pro ile Uyumlu, 2 Paket Temperli Cam Ekran Koruyucuları, Askeri Sınıf Düşme Koruması, Darbeye Dayanıklı Tampon, Çizilmeye Dayanıklı Telefon Kılıfı, Klasik Serisi, Şeffafhttps://www.amazon.com.tr/Temperli-Koruyucular%C4%B1-Korumas%C4%B1-Dayan%C4%B1kl%C4%B1-%C3%87izilmeye/dp/B099K9P22N/ref=sr_1_9?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=23QOI8A79AZN6&keywords=esr+iphone+13&qid=1638387184&sprefix=ESR+%2Caps%2C265&sr=8-9
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben de alamadım hala :) Siz daha şanslısınız kargo konusunda 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birebir aynı durumdayım :)) Heyecanla bekliyorum
Arkadaşlar bugün akşam telefonları teslim aldım. Malesef benim cihazımda kasa açıklığı olduğunu farkettim. Çok tadım kaçtı açıkçası. Yarın değişim talep edeceğim. İnşallah kimsenin başına gelmez böyle şeyler. Çok can sıkıcı..
Foto çekip buraya atma imkanınız varmı bizde görsek ona göre varsa geri göndersek
2 Kasım 2021 13 PM 128GB Sierra Mavi siparişim, Apple'ın 1 aralık teslim tarihi vermesine rağmen gelmedi maalesef iki gündür İstanbul Grand Airport şubesinde bekliyor. Az önce baktım teslim tarihi kaybolmuş yakında ulaşacak yazıyor. Umarım bugün yarın alabilirim, ekran koruyucu geldi adaptör geldi telefonun kendisi yok..
Hocam ben de aynı durumdayım. Cihaz aynı, ben de 28 ekimde sipariş etmiştim. Ups ile bugün görüştüğümde bi ihtimal yarın gibi. Ama yine de çok ümitlenmeyin derim, cuma daha olası. İyi geceler
-
Hocam kasa açıklığı ne oluyor görsel atma şansın var mı benimde telefonum bugün yarın gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 2 Aralık 2021; 8:31:20 > -
-
Hayırlı olsun sağlıkla kullanın,
Bence açıklık yok gibi ama sanki sağa doğru açılma var gibi gölge de olabilir en iyi sen bilirsin.
Olsa bile çok az olduğu için kabul edilebilir sınırlarda deyip bunu değişime sokmayabilirler...
Bence gayet iyi severek iyi günlerde kullanın...
-
-
-
Hocam görsel attım. Genellikle ahize kısmında ve yanlarında oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X