Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
308.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 Kasım siparişli Prolarda ilerleme var mı? Gönderime hazırlanıyorda mı kaldı herkesinki?

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    2 Kasım PM , Perşembeden beri gönderime hazırlanıyor. Bugün gönderildi oldu bir arkadaşımın. 4 Kasım Sipariş tarihiydi. Yorumsuz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ppobelter kullanıcısına yanıt

Gönderildi olduğu gibi mesaj gelmiş mi peki hocam?

• ppobelter kullanıcısına yanıt
    30Ekim Pro. Gönderime hazırlanıyor aşamasında Perşembeden beri. Bugün gönderim yapıyolar mıymış ya ilginç

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan müjde bildirimi almış hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

5 Kasım siparişli Prolarda ilerleme var mı? Gönderime hazırlanıyorda mı kaldı herkesinki?

13 modelleri için 12 Kasıma kadar hazırlanıyora geçti cuma günü.

Pro ve Pro Max modelleri için 5 Kasıma kadar geçti.

Fakat bazı siparişlerde bu tarih aralığında siparişinde güncelleme olmayan arkadaşlar var. Ayrıca 25-26 ekim sipariş tarihli olup(pro modelleri için diyorum) hala teslim almayanlar var. Bu tarih aralığında olup gönderildi kısmına geçen de var. Yani durum şu an;

Pro ve Pro Max modeller için 24 Ekim-5 Kasım siparişleri gönderilmeye hazırlanıyor veya gönderildi kısmında. Çok az bir kısım içinde daha işleniyor kısmında olan var. Çok değişken bir sıra var son birkaç gündür. Pazartesi ve salı daha netleşir durum.

• ciho. kullanıcısına yanıt
    Sanırım kargo teslimini yapıyolar, gönderim haftaiçi başlıyor. Çözemedim. Rezervasyonlu diyorlar bazıları da

• Macbook siparişim için bugün son güncelleme bu şekilde;

Yolda
    Tesise Vardı
    Chek Lap Kok, Hong Kong

Sizce Pazartesi gelir mi? Bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

• mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 Ekim tarihli 24 Kasım- 1 Aralık teslim tarihli 13 pro max siparişim için az önce “Müjde, gönderildi” mesajı aldım fakat sitede hala gönderime hazırlanıyor yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankada dün geldi msj hocam aynı şekil sipariş takibi falanda yok gönderime hazırlanıyor hala

• 10 kasim 13pro siparisimde hicbir gelisme yok teslimat 9-16aralik

hepsiburadada orjinal kiliflarda indirimler var ilgilenene

• FatihMehmet* kullanıcısına yanıt

hocam bu esr nin olayi sararma yapmamasi mi yani esr bir marka adi mi spigen gibi internette iphone 11 icin baktim da 60-300 tl arasi degisiyor anlayamadim

• Pierre Cantona kullanıcısına yanıt
    Hiç deneyimlemedim hocam ama şeffaf kılıflar mutlaka sararır. Sararmayan görmedim. ESR marka olarak kaliteli bir marka.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 24 ekim siparişli 13 pm grafit 128 gb telefona az önce müjde mesajı geldi. Sitede hala gönderime hazırlanıyor durumunda ve takip kodu yok.

• Pazar olmasına rağmen bir hareketlilik var.

Tabi Ekim tarihli siparişi olup hala bekleyenleri görmek can sıkıcı...

• 25 ekim 13PM 256 Silver icin simdi gonderildi mesaji geldi.

Yalniz tam sevinmisken teslimat tarihinin 7 aralik oldugunu gorunce biraz keyfim kacti. Ama ayni anda sarj aleti siparis etmistim kasimin 2 sinde gelecek gozukuyorken 27 ekimde gelmisti. Haydi hayirlisi bakalim

• Urlsek kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 Aralığa kadardır muhtemelen.

• Ben 1-2 gün daha umudu kestin gönderileceğinden. Gönderime hazırlanıyora geçince bi heyecanlanmıştım ama şimdi duruma bakınca 1-2 güne anca gönderilir gibi

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.