Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
307.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 kasım benim siparişim kaldı 2 günüm o zaman:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • celiikh C kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam gördüm siz söyleyince ona göre güncelledim bilgilendirme mesajını.

• cutek kullanıcısına yanıt

Hocam belki yarın bile hazırlanıyor kısmına geçebilir. Çünkü normalde bugün 26-27 Ekim sipariş tarihliler için gönderim yapılıyordu ama tüm iphone 13 modelleri için bir anda bugün 1 hafta öne attı hazırlanıyor aşaması için. Umarım en kısa zamanda siz de cihazınıza ulaşırsınız.

• Umarım süreç hızlanır herkes kavuşur telefonuna az önce 8 kasımda sipariş veren arkadaşınki gönderilince bir ümitlenmedim değil:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • |DL| kullanıcısına yanıt
    umarım hocam şu satışı durdurma muhabbeti yüzünden herkesin ürünlerini daha hızlı yollarlar

• Merhaba arkadaşlar bende 11 bekliyorum 22 Aralık gösteriyor teslim tarihini umarım daha erken gelir :)

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

18 kasım da sipariş verdim durum bu

• Tüm gündür ups sitesinden takip edilebilir hale dönmedi kargo numarası. Bu işlem bu kadar uzun olmamalı sanki, valla Apple nasıl bir satış sistemi yapmışsa her aşaması ayrı dert :)

• Ebcan94 kullanıcısına yanıt

Sipariş tarihin nedir

• ReXionn kullanıcısına yanıt
    Bende aynı gün 13 128 aldım, bende de aynı:) 11 kasım’lar konuşuluyor daha bize var sanki hocam:)

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebjk35 -- 25 Kasım 2021; 23:10:0 >
  • Bugün verilen kargolarda teslimat tarihi neden 29 Kasım yazıyor? Adamlar İstanbul içinde 4 gün neyi bekletiyor yarın gelmesi gerek normalde

• emrebjk35 kullanıcısına yanıt

pazartesi sabah hazırlanmaya başlarsa çok iyi olur be :d

• celiikh C kullanıcısına yanıt

22 Kasım :( daha 8 kasıma kadar gelmiş ama işte insan erken gelir diye umut ediyor :)

• ReXionn kullanıcısına yanıt
    Valla çok tatlı olur:)

Bu arada bazı arkadaşlar neden bu kadar geç diye soruyor.
    Yukarıdaki müşt. hizmetleriyle görüşen bir arkadaş da Apple’ın UPS’ten kaynaklı geç gönderdiğini belirtmiş.

Bir perakende markasının eticaret departmanındayım. Anlaşmalı olduğumuz firmalardan biri UPS.

Cumartesi çalışmaz.
    Normalde 1 gün olan yere en az 2 ortalama 3 günde gönderir.

Turuncu renkte başlayan büyük bir eticaret sitesi, tüm kargo firmaları arasında en uzun termini UPS ile çalışan markalara verir.

Birde üstüne şu an Black Friday dönemi. Kargolar patlamış durumda. 1 günde giden yere 4 - 5 günde anca teslimat oluyor.

Bundan dolayı standart kargo gönderimleri gibi düşünmeyin. UPS süreyi ciddi uzatıyor maalesef.

• Ebcan94 kullanıcısına yanıt

Benimde 12 kasım sipariş tarihi iphone 11 hala işleniyor:d

Ups ile ilk 2 sene önce falan tanıştım amerikan şirketi galiba orada nasıl bilmiomda gözümde o kadar büyütmüştüm ki ups ile geliyor seri gelir bilmem ne izmir'de o dükkan benim bu dükkan senin oynadık resmen gitmesem getirecekleri de yok yani

Gayet açıklayıcı bir bilgilendirme,teşekkürler.

• |DL| kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: kıralkont

hayırlı olsun güle güle kullanın

Çok sağolun. Herkesin sorunsuz teslim alması dileğiyle.

• Satışların kapandığı gün verdiğim macbook siparişi kargolanmış benim

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.