Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
306.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İptal edersiniz, yeniden sipariş verirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar süremiz var bunun için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciho. kullanıcısına yanıt

kardeşim gözün aydın sevindim vallahi çok hızlısın ben 1 ay bekledim biliyorsun değişim için

• Resmi Gazete'de yer alan yeni kararlara göre Özel İletişim Vergisi'ne yüzde 36.2, Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne yüzde 25, Emlak Vergisi'ne yüzde 18.10 zam geldi.

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 1aralık siparişim gönderildi olmuş ve 1 gün erkene bile çekilmiş. Dolar da iyi düşmüş şimdi 10da falan sabitlenip apple indirim yaparsa iptal ederim valla pro max için :))

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Teslim aldıktan sonra ne kadar süre içinde iade hakkımız var

• this is me trying T kullanıcısına yanıt
    1 Kasımdan sonraki alışlar in 20 Ocak. İlerleyen dönemde teslimden 14 gün içinde.

• Zamdan önce sipariş verdim teslim 19 26 ocak, gelene kadar zarara girdik iyi mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 23 kasımda iPad siparişi vermiştim. Siparişi verdiğim zaman teslim tarihi 23 aralık yazıyordu. Siparişim bugün kargoya verildi. teslim tarihi 24 aralık diyor. aslında bugün kargoya verildiyse 22 veya 23'ünde teslim olmasını beklerdim ama bir gün gecikmeyle teslim edilecek sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok acil bişey sormak istiyorum. Şimdi benim telefon daha önceki kullandığım iş adresime değil de faturada yazan ev adresime gönderilmiş. Kendi kafalarına göre böyle yapmışlar anlamadım. Daha önce hep iş adresime gönderilmişti. Neyse telefon istanbuldan yaşadığım şehirdeki şubeye gnderilmiş. Sanırım daha şubeye ulaşmamış. Ben şimdi UPS sistemi üzerinden adres değişiklği yapsam teslimatta dgünü öteler mi? Bilgisi olan var mı?

• Değişim için cihazı gönderilen var mı ?

• ciho. kullanıcısına yanıt

Merhaba, daha önce UPS sistemi üzerinden adres değişikliği yaptığımda hiçbir şekilde dikkate alınmadı, pek önem verdiklerini düşünmüyorum ama siz yine de şansınızı deneyin, ama gerçekleşmeyecek gibi düşünerek hareket etmenizi öneririm.

• cheRnogod kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Ya adresi değiştirmesemde olur ancak evde olamayacağım için başkasına vermezler diye endişelendim. Bide kargo peşinde koşmak istemiyorum. Nedendir bilinmez her zamanki adrese göndermemişler ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Değişim için cihazı gönderilen var mı ?

Geçtiğimiz Çarşamba değişim talep etmiştim, Cuma gönderildi. Dünden beri UPS'de kurye dağıtımda gözüküyor.

• 2 ekimden beri beklediğim mediamarkt siparişim pm 512 gb siera blue bugün sonunda geldi,darısı gelmeyenlerin başına.Ama ben soğudum artık cihazdan kapalı kutu satacağım,isteyenler bana başvurabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkilit -- 21 Aralık 2021; 13:42:23 >
  • Keanima K kullanıcısına yanıt

Düşüş iPhone deyimiyle stabil bir şekilde devam etmesi lazım hala kur oynak iki ay sonra büyük indirimler yapmaları gerekiyor bence

• 23 kasımda aldığım 13 pm graphite 128, 3 gün önce gönderildi oldu bugün

"Yolda 

Paket ileriki bir teslimat tarihi için yeniden planlandı.

Istanbul, Turkey"

13 aralıkta aldığım kap için de

20/12/2021

10:51Yolda 

UPS Tesisinde İşleniyor 

Istanbul, Turkey

17/12/2021

21:24 Teslim etmeyi denedik ama iş yeri kapalıydı. İkinci deneme bir sonraki iş gününde yapılacak. 

Istanbul, Turkey

böyle bir uyarı görüyorum bu ne demek oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31mbb31 -- 21 Aralık 2021; 14:17:9 >
  • 31mbb31 3 kullanıcısına yanıt

Geldik bulamadık seni diyor neyi anlamadınız ?

• 7 aralık sipariş. Teslim 31 aralık. Bakalım bu hafta hareketlenmeler olursa.

• Çok ilginç durumlar oluyor. Az önce telefonu teslim aldım arkasında magsafe izi ve bir de arkaya takılan koruyucu film izi vardı ve de kamera, kenarları vs bir çok yerde parmak izi ki başka bir arkadaş da aynı durumu yaşamıştı forumda. Apple iade için aldığı ürünleri göndermeye başladı sanırımTüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky62 -- 21 Aralık 2021; 17:25:26 >
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.