< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (221. sayfa)

-
-
OHAAA ZAMA BAK AQ
-
Yuh, zamma bak. 24 bine aldım, 34 bin olmuş. Zamanında sipariş etmişim. Daha gelmedi tabi
-
Iphone 13 modellerine 6 ile 12 bin TL arası zam geldi.
Iphone 11 64 gb 3 bin TL zamlanarak 13.999 TL oldu.
Parlatma bezi 100 TL zamlandı. 359 TL yeni fiyatı.
Birçok ürün aynı oranda zamlandı. İlk mesaja tam listeyi koyarım ilerleyen saatlerde.
-
Apple yeni fiyatlar ile piyasanın içinden geçmiş 👀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple yeni zamlı fiyatlarıyla birlikte en pahalı telefonu İphone 13 Pro Max 1 tb ile 41.999 TL oldu.quote:
Orijinalden alıntı: |DL|Iphone 13 modellerine 6 ile 12 bin TL arası zam geldi.
Iphone 11 64 gb 3 bin TL zamlanarak 13.999 TL oldu.
Parlatma bezi 100 TL zamlandı. 359 TL yeni fiyatı.
Birçok ürün aynı oranda zamlandı. İlk mesaja tam listeyi koyarım ilerleyen saatlerde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim gönderilmeyen 17 kasım siparişim iptal olmaz dimi sksjsj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Artık kasa açıkmış, ekran sarıymış, kamerada toz varmış bakmamak lazım. Değişime gönderilen cihaz geri gelmez valla asdsdhf
-
Ben de aynı şeyi yazacaktım, alo alo yeterli 😃
An itibariyle fena zam gelmiş bulunmakta arkadaşlar.
iPhone 13
6.1 inç ekran1
Başlangıç fiyatı: 21.499 TL
GİBİ GİBİ...
-
-
Şu benim değişim cihazına çökmeseler bari :D
-
Şimdi ona baktım bende. 2 ay önce Amazon'dan 1600 TL'ye almıştım. Buna da bir kılıf alayım ben en iyisi :D
-
-
23 kasımda satarım diye almıştım. sonra fikrim değişti dedim kullanayım. şimdi güncel fiyatlarla kullanmak hiç ama hiç mantıklı gelmiyor. akıl alır gibi değil
-
İnanılmaz ya . Rakamlara bak gerçekten. Şu an kolumdaki W6'ya bakıyorum nasıl korusam diye. Rüya bile değil bence hocam artık. İmkansız yani.
-
Şansıma tükerem 12p cihazımı dün satmıştşm daha. Neyse 13p yu 16 bine aldık Allahtan😬
Vallaha uyanır uyanmaz gördüğüm fiyatların şokuyla ayıldım. İnanılmaz durumdayız. Artık bir süre son iPhone'larımız olacak gibi duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X