Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
307.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla ses seda yok şimdilik yolarına gül dök dük bekliyoruz kardeşim

• Ben de 6 aralıkta iphone 13 sipariş verdim.Hala işleniyor yazıyor.Buradaki mesajları okuyunca moralim epey bozuldu keşke sipariş vermeseydim diye düşündüm.Umarım kimsenin cihazında herhangi bir sorun yaşanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fteoman212121 F kullanıcısına yanıt
    Benimde 19 kasım aynı hocam. Geçen hafta olduğu gibi pazartesi değişeceğini umut ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıralkont kullanıcısına yanıt
    Kargoya verilmişti dimi?

• this is me trying T kullanıcısına yanıt

Eğer öyle olsaydı ben 26 Kasımda aldım hala gelmedi

• boolidge kullanıcısına yanıt
    Ben henüz siparişimi bekliyorum. Pedere almıştım ne gerek var tribine girdi. Ben de sinirlendim gelince iade etmeye karar verdim. isterseniz iade etmek yerine size verebilirim. 20 bine de gerek yok ben 18’e almıştım PM 128gb siyah, ankaradayım.

Uygulamadan iptal olmuyor gönderime hazırlanıyor olduğundan. Müşteri hizmetlerini arasam iptal ederler mi bilen var mı?

• Hocam ne gerek var iptale. Sıfırı şuan 23bin ₺ en kötü o fiyata istediğiniz telefoncuya verirsiniz. Ha arkadaşa söylediğiniz gibi 18 bin ₺ ye verirseniz duacınız olur yani😊

• 6 aralıkta çinden aldığım ekran koruyucu mu yoksa 20 kasımda aldığım İphone 13 mü daha erken gelicek bekliyorum.

• Buraksssbey B kullanıcısına yanıt
    Grafit rengini kullanıyorum ve şahsen memnunum.Sizin yerinizde olsam alırdım.Bu kadar belirsizlik varken bence almak en iyisi

• cutek kullanıcısına yanıt
    Bende oyle dusuniyorum 2 aydir bekliyorum graphite aliyim tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ciho. kullanıcısına yanıt

yok kardeşim hala hazırlanıyor da bekliyor appel ile görüştüm evet siz in mağduriyetinizi bir an önce sonlandırıcaz falan dediler cumaya gönderim Yapı caz falan not aldık dediler ama cumada gönderim olmadı onlarda kargo firmasına suçu atıyorlar işte kara cumaymış kargo firması yetişemiyormuş falan dediler ama ürün hazırlanmış bekliyormuş hep muş miş anlayacağın pazartesiye bekliyorum işte kardeşim 22 ekimden beri tlf sahibi olamadık ama yedek tlf olduğu için kafama takmıyorum sağlam gelsin de sevinsin artık oğlan bence fazla uzun sürdü sadece

Siz bence ne renk verirlerse versinler almaya bakın. Kutusunu açmadan su anki piyasa değerinin üzerine bile satabilirsiniz. Sonra apple dan sipariş geçebilirsiniz zaten haftaya teslim süreleri kısalır diye düşünüyorum sene sonu gelmeden teslim almis olursunuz.

• Cok mantikli oyle yapiyim ben, tesekkurler gurkan hocam 🤗👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Rica ederim :)

• Renholm R kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu daha önce gelir. Arasla geliyo çinden siparişler 1 haftada getiriyolar

• Herhangi bir telefoncu da piyasa üstü alıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hepsi alıyor şuan. Pm 128gb olanları 23 den alıyolar direk

Burak bey acaba bu şahısın telefonu yada herhangi bir iletişim bilgisi mevcut mu?Ben grafit de alabilirim...

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.