vailant vuw serisi eski anolog bir kombi var evde sorun şu kombiye baktırdık .dışardan bir adam geldi senelik bakımını yaptı .hava bastı falan ama böyle bir sorun baş gösterdi . petekler tam ısınırken birden soğuyor tekrar ısınıyor bu sürekli devam ediyor . yalnız sıcak su kullamımı çok çok iyi soğuma vs hiç olmuyor bu konuda çok iyi gerçekten fakat bu petek soğuyor ısınıyor sürekli aynı olmasının sebebi ne olabilir . ntc sensor arızası olabilirmi ? yada başka ne gibi arıza olabilir .. bakımı yapan adam şimdi ben anlamam ben bakım yaptım . servis çağırın diyip kestirip attı . bir nevi kaçtı peteklerin havasını aldık . 1.5 bar suyu bastık . ama bu sorun var tam petek ısınıyor derken ılışıyor tekrar dan ısnıyor döngü hep böyle . kombinin içinin resmini çektim . ntc sensor hangisi acaba birisi işaretleyebilirmi .. ntc sensoru bulamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam modeli vailant - VUW TR 242/2-3 R1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 12 Ekim 2021; 18:7:33 > |