Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.405
Cevap
159
Favori
396.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çocuk aqua parkı genelde soğuk oluyor yanınızda olması daha iyi Sakınan göze çöp batar lakin biraz tedbirli olmak gerekir 9 senedir hep duyuyorum el ayak hastalığıni çok şükür benim başıma gelmedi bu tatsız hastalık gelmeyecek de diyemem sadece havuzdan bulasabilen bir hastalık da değil çünkü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • malesef şuan ki ekonomide fiyatların hızına yetişilmiyor.  bakalım deneyip göreceğiz   @alikkkk

• Ebbx41 E kullanıcısına yanıt

alva donna da 2016 yılında balayını geçirmiştim 6 gece sanırım. o zaman rus uçağı muhabbetine rus turistler gelmeyince 6 gecesine yaa 1300 ya da 3100 diye aklımda kaldı o kadar bişy ödemiştim. otele girince denize gidesiye kadar bir koridor gibi sokağı var her akşam farklı bir konseptte akşam yemeği sunuluyordu o zaman lezzeti eğlencesi güzeldi diye hatırlıyorum. açıklık bir alanı var her akşam farklı farklı şovlar oluyordu. çok beklentiye girmeden giderseniz memnun kalırsınız diye düşünüyorum. aklımda kalanlar bunlar.

• @unusual_pscho beklenti demeyelimde 11 12de uyumak istemeyiz sabaha kadar disco disco partizani olsun otel hareketli olsa yeterli  

• Değerli forumdaşlarımız.

FİYAT/PERFORMANS yönü çok kuvvetli olan, özellikle aile konaklamalarında memnuniyet yaratan;

Pine House Hotel (Kemer/Çamyuva)

Tesisinde bugünden geçerli olmak üzere DH Kullanıcılarına Özel %5 İndirim Uygulanacaktır.

* Fiyatlara iptal güvencesi dahildir.
    * Tüm kartlara vade farksız 12 taksit uygulanabilir
    * %1 ön ödeme rezervasyon anında, kalan tutar otele girişten 2 hafta önce ödenebilir.
    * World karta 600 TL puan hediye edilir.
    * Bonus Karta 150 TL puan hediye edilir.

Bilgi, teklif ve rezervasyon talepleriniz için;

DIVERSO TUR'A NASIL ULAŞIRIM?
    Adres: Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6 Kızılay Çankaya/ANKARA
    Telefon: 0312 266 44 44 / 444 4 608
    WB:

NASIL TEKLİF İSTERİM?
    Giriş/Çıkış Tarihi:
    Yetişkin Sayısı:
    Çocuk Sayısı ve Doğum Tarihleri:
    Tercih Edilen Bölge/Otel:
    Maksimum Bütçe:
    Özel Talepler:

Bilgilerini Tarafımıza;
    Özel Mesaj (PM) ve WB Hattımız üzerinden iletebilir,
    İletişim Numaralarımız Üzerinden Bizlerle İrtibata Geçebilir,
    Ya da ofisimizde konusunda uzman personelimiz aracılığı ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

• Bu ekonomiyle bu yıl tatil planı yok

Oteller 1 hafta 20 bin tl den başlıyor yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 1 gece Didim de bulunan maxeria Blue Didyma Hotel de konaklama yaptım, kişi başı 610 TL ücret ödedik. Tripadvisor da yaptığım detaylı yorumu buraya bırakıyorum sorusu olan olursa cevaplayabilirim

Öncelikle otelde 13 Mayıs ve 14 Mayıs tarihleri arasında arkadaşlar ile otelde konaklama yaptık.
    Daha önce Eylül 2021 tarihinde konaklama yapmıştık,memnun ayrıldığımız İçin tekrar gelmeye karar verdik.

Oda tipi olarak promo odalarını seçtik, rezervasyon yaparken yetkili arkadaş bize 1 çift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak olduğunu söyledi fakat odalarda sadece 1 tane çift kişilik yatak mevcuttu, yalnız bay olarak konaklama yapacağımızı söyledik en azından yataklar ayrılabilirdi fakat çok dert değil.

Otele 12.00 gibi giriş yaptık öğle yemeğine indik fakat çok çeşit bulamadık, niye bu kadar az insan var yemekte diyince meğersem herkesin snack barda olduğunu gördük evet snack bar gerçekten çok başarılı,biz memnun kaldık. Geçen sene olduğu gibi kumpir,dondurma,hamburger,pizza,pide,tantuni,et döner,tavuk döner, soslu tavuklar vs hepsi mevcut ve lezzetli. Hatta bizim daha çok memnun kaldığımız Aqua nın oradaki snack bar tarzı olan yerdi, köri soslu,kekikli, acılı vs tavuk makarna mevcut istediğiniz takdirde yapılıyor taze ve lezzetli bilindik yerler ile kapışır kesinlikle deneyin.

2 ye doğru odalarımıza giriş yaptık, bir odamız kara manzaralı diğer odamız yandan deniz ve havuz manzaralıydı. Odalar gayet temiz yataklar rahattı, mini bar soft içecekler ile doluydu(2 kutu kola 2 sprite 2 fanta 2 meyve suyu 2 sade soda) klimalar güzel çalışıyordu, havalandırma iyiydi.

Lounge bar da votka içelim dedik, eğer marka söylemezseniz dandik alkollerden katılıyor fakat marka belirtip,import neler var derseniz yardımcı oluyorlar. Kaliteli votka olarak absolut mevcut fakat o da gündüz mevcuttu akşam yok dendi bir Barmen arkadaş günde 1-2 tane geliyor en fazla dedi. Diğer votkalarda o kadar da kötü değil luksusowa ve Wyborowa mevcut. Geçen sene tekila olarak olmeca vardı bu sene yok. Captaın morgan vs göremedik. Viski içmedik fakat ballantınes ve jack mevcuttu. Cin olarak Beefeater ve gılbey’s mevcut. Rakı da da marka belirtirseniz yeni rakı ve Efe gold veriyorlar. Yine de illa isim belirtmek ve katarlarken yanlarında durmak gerekiyor. Bir de şunu belirteyim kaliteli alkol içmek istiyorsanız sadece otel içindeki barlardan almanız gerekiyor, havuz bar da ve Aqua barın orada kaliteli alkoller mevcut değil bilinmedik markalar mevcut hatta Beach bar da sadece bira mevcut yani havuz da takılacaksanız güzelce herşeyden yararlanabiliyorsunuz fakat deniz tarafında takılacaksanız maalesef sadece bira içmeniz gerekecek yada alt yoldan girip daha sonra merdiven yada asansörü kullanıp havuzun oradaki bardan votkanızı alıp geri dönmeniz gerekecek, bu arada Beach in orada wc yok yapım aşamasındaymış.

Havuz barın orada çocuklar İçin düşünülmüş soğuk kahve ve öğle saatleri sonrası milshake mevcuttu.

ETS tur da otel bilgilerinde ‘01 Nisan 2022 tarihi itibarıyla açık havuzlar ve aquapark havuzu ısıtmalı olarak hizmet verecektir.’ Diye bir yazı okudum bütün havuzların ısıtmalı olabileceğini düşündük hatta otele mesaj olarak bile attık ‘ana havuzlarımız 28 derecedir’ dediler fakat gittiğimizde öyle olmadığını gördük. Büyük olan ana havuz buz gibiydi yanlarında kalan ufak çocuk havuzu ve ufak Relax havuzu(1.20m) sıcaktı. Bence yazıyı ve söyleneni relax ve ufak çocuk havuzu diye
    değiştirmeleri gerekiyor.

Akşam yemeği kalabalıktı fakat restoran kademe kademe ayrılmış a la carte havası mevcuttu, adult restoran bile mevcut güzel düşünülmüş. Yemek olarak sabah akşam tavuğa doyduk, kırmızı et yok denecek kadar azdı fakat Arnavut ciğeri, Adana şiş
    Başarılıydı, tatlılarda öyle. Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim otelin havalandırması ve klima sistemi çok iyi içerisi havasız ve sıcak değil ufak serinlikle yedik hep yemeklerimizi.

23.00 gibi dısco açıldı, 02.00 a kadar açıktı ambiyans ve ses sistemi güzeldi.Önünde güvenlik olması 18 yaşından ufak çocukların girmesini önlemek için güzel düşünülmüş. Girişte de iki kapı mevcut ses dışarıya hiç çıkmıyor. Burada da kaliteli
    alkol mevcut değil fakat bira kapalı teneke olarak veriliyordu.

Sabah kahvaltısında portal suyu vs gibi organik içecekler ücretsiz fakat biz pek beğenmedik tat olarak acıydı. Kahvaltı başarılıydı sıcak simitler,poğaçalar,sucuk,omlet,sosis,Petek bal vs mevcut güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Türk kahvesi ücretsiz, ilk gün şişe sade soda yoktu fakat ikinci gün mevcuttu.

Genel olarak memnun ayrıldık diyebiliriz, tekrar gelip kalır mıyız ?
    Evet.

• İyi pazarlar arkadaşlar
    Gördüğüm üzere Antalya Akdeniz bölgesi ağırlıklı oteller, İzmir Aydın Ege bölgesi otel tavsiyesi neler olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan Sarı -- 15 Mayıs 2022; 6:29:46 >
  • Btuhan35 kullanıcısına yanıt

Kişi başı 610 TL çok iyi bence hocam. Bir akşam gidip dışarıda rakı icseniz kişi başı 300 civarı ödersiniz orta halli bir yerde. P/F konaklamasi olmuş tam.

• Değerli forumdaşlarımız.
    Bugün Erken Rezervasyon son gün.
    Bir çok tesisten yarından itibaren fiyat artışı bilgileri geliyor.
    Dolayısıyla bekleyen süreçlerinizi bugün tamamlamanızı tavsiye ederiz.
    Sevgiler.
  • Btuhan35 kullanıcısına yanıt

İlk açıldığı sene 2020'de gitmiştim çok memnun kalmıştım özellikle yemek ve içki konusunda çok iyiydi bu yüzden geçen sene de gitmiştim ama bariz kalite düşüşü vardı çalışanlar bile aynı şeyi söylüyordu. İlk sene bütün barlarda kutu ve şişe biralar,bütün içkiler markaydı. Kapalı magnum,kornet vs dondurmalar vardı. Yemekler şahaneydi. Sizin yazdıklarınızdan sonra kalitenin daha da düşürüldüğü belli. Fiyatları 3 katına çıkarıp kaliteyi bu kadar düşürüp bir de günübirlik giriş yaptırmaya başlamışlar bir daha gitmem açıkçası oraya.

• Barut Collectıon önerir misiniz? Gidenler bilenler ne der acaba?

• Ebbx41 E kullanıcısına yanıt
    Alva Donna otelleri genel olarak güzeldir, iki kere Side beach resortta konakladık, yeme içme açısından bir sıkıntı çekmedik. Umarım siz de güzel bir tatil geçirirsiniz.

• HALO kullanıcısına yanıt
    Barut Andız Side'de kalmıştık. Barut otellerinin en küçüğü idi sanırım ancak çok güzeldi yeme, içme, servis, ilgi alaka. Andız'ı çocuksuz ailelere kesinlikle tavsiye ederim. Barut otelleri de genel olarak iyidir diye düşünüyorum.

• HALO kullanıcısına yanıt
    Lara çok başarılı idi, alva donma kemer le aynı sene girdim aynı paraya aralarında 10 gömlek fark vardı, özellikle yemek konusunda çok iyiler odalar bir nebze otel kalitesine göre az düşük kalite kalabilir, fıstık sarma v.s. her daim açık büfesi alacarte öğle yemekleri falan başarılı idiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene zeynep otele gitmiştik bu sene daha iyi bir yere gitmek istiyoruz gün sayısını azaltıp. Rubi platinium, mirage, granada luxery belek arasında kaldım. Tavsiye verebilecek var mı ? Ya da farklı bir öneri? (Susesini çıkardım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ggratel111 -- 18 Mayıs 2022; 9:8:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ggratel111 G kullanıcısına yanıt

Saydığınız oteller arasında Susesi bir adım öne çıkar sanıyorum.

• Ggratel111 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

Rubi Platinum bahsi geçen tesislerin tamamından bir adım öndedir. Gerçekten nish hizmet sağlıyorlar.
    Kalitesi konusunda ön bilgimiz vardı, yine de tesisteki konaklamamız esnasında bu fiyata böyle bir hizmet sağlamalarına şaşırdık.
    Bu sene de sıkça yönlendirme yapmıştık, bu durum bizi çok memnun etti, zira mutlu misafir bizim mesleğimizin en önemli nüvesi ve motivasyon kaynağı.

Tesisin Alanya Bölgesi'nde olması bazı soru işaretlerine sebebiyet verebiliyor ama şunu gönül rahatlığı ile belirteyim;
    Tesis sng bay kabul etmiyor, müşteri kitlesi çok nezih ve %70 Rus ve Doğu Avrupalı misafir ağırlıyorlar.
    Biz tesisteyken çok az iç pazar misafirine rastlamıştık.

Ayrıca Avsallar Bölgesi'nde oluşu, kendine ait kapalı (dalgakıranlı) koyu olması da size lokasyonla ilgili herhangi bir handikap yaratmıyor.
    Aksine o dalgakıran; altın rengi kumu dalgadan arındırdığı için berrak ve tertemiz bir deniz suyu görüntüsü ortaya çıkıyor.

Bu sene bu tesisle alakalı çok teşekkür alacağımızdan eminiz.
    Umarız siz de tercihinizi bu yönde kullanırsınız.

Sevgiler.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

• Swandor Topkapı Palace a Diverso aracılığı ile rezervasyonumu yaptırdım. Keyifli tatiller herkese.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.