< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 28 Nisan 2022; 13:22:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam siz yazınca merak edip baktım bende şimdi. Fiyatı da fena değil piyasaya göre. Sonra biraz araştırayım dedim ama kullanıcı yorumları pek iç açıcı değil. Tripadvisor'da falan özellikle yiyecek/içecek çesidi ve sayısı baya gömülmüş. Oda temizliği de kötüymüş gibi algıladım yorumlardan. Bekar bir tatilci şans verebilir yine de fiyatıyla göz kırpıyor ama aile ile birlikte bu risk alınmaz gibi. Yine de biraz daha araştıracağım oteli akşama detaylı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 28 Nisan 2022; 17:38:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam bi takım eleştiriler var. Ama bölgede en uygun fiyatlı görünen otellerden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo41 -- 29 Nisan 2022; 10:42:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam 6-7 bin arası 4 gece otel 2 yetişkin için otel bakıyordum ancak kafana yatan pek olmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |