Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.405
Cevap
159
Favori
397.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende ne kadar memnun olursam olayım farklı bir tesise gittim,zaten 4 geceden sonra kralı olsa sıkıcı oluyor tesis içinde herşeyi yeterince kullanmış oluyorsun,ertesi sene aynısına gidip keyif alabileceğimi sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Aynı dusuncedeyim hocam.mesela geçen sene Zeynep otelde viski içiyorum Chivas ver kardeş,Jack dokunuyor bana diyebiliyorsun:) ee tamam da ne kadar icebilirsin.bu sene gittiğim otelde şişe sular sirmaydi biralar Tuborgtu.oda mini barı hergun su ve kapalı cola ve fanta ile doluyor.snack aqua park lobby bar vs iş görüyor mu görüyor sahilde snack var mi var.e daha ne istiyoruz.yeterli bence bu arada fiyatına göre güzel kırmızı et yemekleri de çıkardılar amaç oteli ovmek değil bu arada.yanlis anlaşılmasın.fiyat performans dengesi 7.5k ile 12k arasında aslında fark yok.fark bizim doyumsuz isteklerimiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • heavyyear kullanıcısına yanıt

İnanın yardımcı olmak isterdim ancak cep telefonu açılmaması en nefret ettiğim husustur veya geri dönüş olmaması. Bu yüzden yardımcı olamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 5 Temmuz 2022; 14:50:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylül 11-17 arası sueno deluxe belek'te konaklayacağız, ama tripadvisor'deki son yorumlar çok olumsuz. O kadar sınırları zorlayıp gidiyoruz. Acaba pişman olur muyuz diye düşünmedim değil:)

• kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Bence olumsuz düşünmeyin.
    Şu an Sueno beach side deyim.
    Sueno nun diğer otellerine gidenlerin burası için berbat dedikleri yorumları okumuştum ve ben de siz gibi üzüldüm fakat gelince boşuna kaygılanmışım dedim.
    Bence insanlar yorum yaparken fiyat aralığını baz almadan yorum yapıyor. Yani 40 binlik otel ile 20 binlik oteli kıyaslamak yanlış.
    1 de herkesin beklentisi farklı.
    Ben memnun kaldım eksikleri var mı evet var fakat tatilimi etkileyecek eksikler değil.
    Fazlalar var mı evet var bu fazlalar ile mutlu olabilmek önemli olan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • getbusy06 kullanıcısına yanıt

merhaba biz de Eylül ayında 2 yetişkin bir 8 aylık bebek ile gideceğiz de yeni yorum pek bulamadım artı ve eksilerini yazabilir misiniz? Bir de tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim

• Bayram döneminde Fethiye'de kiralik müstakil ev düşünenler varsa önerilerde bulunabilirim. Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde havuzlu bungalov isletmeleri var.

• ttuna13 T kullanıcısına yanıt

Fiyatlar nasıl eylül ayı için

• 12-18 haziran arası Sueno Deluxe tatilimi tamamladım.

13k gibi bir rakama almıştım f/p olarak baktığımda kesinlikle değdi.

20-25k verseydim üzülür müydüm, kesinlikle üzülürdüm.

Bana göre Sueno Deluxe, belek otelleri içinde orta sınıfın en iyi 3-4 otelinden biri.(Giriş-Orta-Üst seviye olarak ayırırsak)

Eksikleri tabii ki var. Mesela odalar eski, personel kimi zaman yetersiz ayrıca sanıyorum artan maliyetler dolayısıyla bu sene yemek konusunda da çok başarılı değildi.

Ama dediğim gibi totale baktığımda gayet memnun ayrıldım.

Sizin de verdiğiniz ücret doğrultusunda pişman olacağınızı sanmıyorum.

Herkese iyi tatiller.

• bahasss kullanıcısına yanıt

Fethiye Kargı Mahallesi için Haziran ayının çok hareketli geçtiğini söyleyemem. Eylül için de düşüncelerim aynı olacağı yönünde. Yoğunluk azalacağı için fiyatlar düşecektir. Sezonda havuzlu bungalov, evlerde 2000, 2500 gibi rakamlar geçebiliyor. Bu rakamın Eylülde 1500 - maks 2000 olacağını düşünüyorum. Havuzsuz bungalov- ev isletmelerinde ise Eylül ayı için yerin özelliğine göre 500-1000tl arasinda bulabilmek mümkün olacaktir.

• Bir gazeteci bahsetti Kasım Aralık ayında erken rezervasyon yaptıranların maliyetleri o kadar artmış ki, oteller can atıyormuş iptal etseler de 2-3 katı fiyata başka müşterilere satsak diye.
    Bu sene gerçekten erken alanlar iyi iş yaptı. Enflasyonun bu kadar yükselerek maliyetleri tavan yaptırmasını kimse öngöremedi. Asgari ücrete dahi ikinci zam yapıldı gerisini düşünün artık.

Seneye bu başlıkta bahsi geçen çoğu otele gitmek imkansız olacak maalesef.

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sorrento.

Hiç meraklanmayın,
    Seneye de erken rezervasyon döneminde keyifli fırsatlar olacaktır.

Örneğin sene başında; Liu Resort, Rubi Platinum, Paloma Finesse gibi tesisler burada hiç konuşulmuyordu.
    Şu an tesisten çıkış yapan hemen her misafirimiz "seneye fiyatları ne zaman açıklanır, açıklanır açıklanmaz şu tarihte alalım" taleplerini bizlere iletiyorlar.

Adlarına zarar vermemek adına belirtmeyeceğim ama daha önce 1,5 - 2 kat daha yüksek fiyat bandındaki tesisleri tercih etmiş misafirlerimiz, daha düşük bütçeyle aynı kaliteye eriştik, hatta bir çok departmanda daha iyi hizmet aldık şeklinde feedback veriyorlar.

Aslına bakarsanız erken rezervasyon her zaman önemlidir.
    Bu sene enflasyon ile birlikte daha da önem kazandığı düşünülüyor fakat bu yıl insanların asıl ön göremedikleri otellerin boş kalacağı beklentisi oldu.

Özellikle bu sene %1 ön ödeme ile fiyat garantileme, iptal güvencesi ile 3 güne kadar iade garantisi, vade farksız 12 taksit, 4 ay ödeme erteleme gibi kampanyalarımız ile erken rezervasyon gerçekten ciddi avantajlar kattı forumdaşlarımıza.

Seneye de bu kampanyaları geliştirerek devam ettirmeyi umuyoruz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur

• hollow H kullanıcısına yanıt

özel mesajınıza cevap verdim hocam

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğiniz gibi olur fakat bu seneki fiyatları görmek pek mümkün olmayacak bu enflasyonist ortamda.
    Her yıl bir önceki seneyi mumla arar hale geliyoruz.

• Diverso kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Açıklamalar için teşekkürler.

Erken rezervasyon dönemini kaçırdığımız için biz de artık önümüzdeki sene tatilini bekler olduk .

O yüzden sizin takipçiniz olacağınız.

• Arkadaşlar eylül başı için bende rubi platinumdan rezervasyon yaptım. Bayramda 3-4 gün boşluğum oluştu istanbul yakınlarında balıkesir ayvalık edremit taraflarıda olabilir önerebileceğiniz yerler varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 6 Temmuz 2022; 18:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diverso

Merhaba, tüm forumdaşlarımıza iyi haftalar dileriz.

Antalya Bölgesi'nde Fiyat/Performans yönü kuvvetli, bütçe dostu tesis arayışında olan forumdaşlarımız için;

OTIUM FAMILY ECO CLUB'ta DH Kullanıcılarına Özel İndrimleri sistemlerimize tanımladık.

Özellikle çocuklu ailelerin, temizlik ve hijyene önem veren, bol aktivite seven ailelerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir tesistir.

Tesis Herşey Dahil konseptiyle hizmet sağlamaktadır, fiyat/performans geri dönüşleri oldukça olumludur.

Tesisin tek handikapı denize 450 metreye yakın mesafesidir,
    Fakat bu mesafe otel alanı içerisinde yürüyüş yolu ile 7 - 8 dakikada katedilebiliyor, ya da gün boyu, 15 dakikada bir hizmet veren shuttle ile 1 dakika içerisinde sahilde olabiliyorsunuz.
    Sahilde otelin kendine ait plajı ve yiyecek - içecek alanı bulunmaktadır.

ZEYNEP HOTEL, OTIUM FAMILY ECO CLUB, SEVEN SEAS HOTEL BLUE VE LIFE gibi tesisler şu an fiyatlarının çok üzerinde hizmet sağlayan tesisler olarak dikkatimizi çekmektedir.

Kısa bir süre içerisinde tüm tesislerle birlikte bu tesislerde de bir fiyat artışı söz konusu olacaktır,
    Dolayısıyla rezervasyon düşünen misafirlerimizin hızlı aksiyon almaları önemle ricadır.

Herkese iyi forumlar dileriz.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur / Setur Kızılay / Touristica Çayyolu

merhaba 23-26 ağustos 1 oda 2 yetişkin 1 çocuk 8 yaş fiyat bilgisi alabilirmiyim ödeme maximum bonus axess kart var telefonum 5553862798 whatsupp dan ulaşabilirsiniz.

• Merhabalar. Fethiye Çalış plajına sıfır erken rezervasyon yaptırdığım apart oteli devredecegim.. 4 kişiye kadar kalabilirsiniz. Daphne Residence otel.. 2+1 oda şeklinde.. 22-28 temmuz arası.. 6 gece şeklinde.. mutfak malzemeleri var. Yemek dahil değil.. 0505 3942763 bu numaradan ulasabilirsiniz

• Merhaba.
    Herkese iyi forumlar dileriz.

ZEYNEP HOTEL'DE
    12 Temmuz girişli olacak şekilde açılma söz konusu.

İlgili tarihlerde;
    Resort Standart Oda, Kara Manzaralı
    4 Gece: 11.950 TL
    5 Gece: 14.900 TL

2 Yetişkin yanında 1. Çocuk (12 Yaşa kadar) ücretsiz.
    Sıkışıklık kabulü ile 2. Çocuk (3 Yaşa kadar) ücretsiz.
    Kabul edilir.

*** Kontenjanlar kısıtlıdır, bayram periyodu için arayışı olanlar değerlendirebilir ***

Sevgiler.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 7 Temmuz 2022; 10:0:6 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.