Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
159
Favori
397.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben pastanelere fırınlara vs ambala üretiyorum. Fırıncı bir müşterimin oğlu yıllar önce vip mercedes alıp bu transfer işine girdi.baya da büyüttü işleri. 2 kez aradım burada çok insan transfer arıyor gel yaz demek için. Telefonlara cvp vermedi bende gıcık oldum paylaşmıyorum onun bilgisini :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son dakika tatil fırsatı bulunurmu ? Bayram için düşünüyorum yer ege akdeniz neresi olursa
    Veya çıralı olimpos adrasan taraflarında bildiğiniz bungalov varmı güzel temiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brutal55 -- 3 Temmuz 2022; 12:45:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

Gereksiz fazla para vermişler hocam. 3 gece kaldık gayet iyiydi. Tam f/p otel kadir's family. Hem de yarım pansiyon

• Merhaba
    Orta halli, çok altlarda olmayan, muhafazakar, sahile sıfır ya da sahile yürüme mesafesinde, ege ya da akdeniz farketmez gidip memnun kalanlardan tavsiye bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 8-12 temmuz 2 yetişkin 2 çocuk (3y-5y) herşey dahil bütçe Max 12000tl.Onerebileceginiz düzgün bir otel var mıdır.Antalya bölgesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftrhüseyin -- 3 Temmuz 2022; 19:49:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jestia kullanıcısına yanıt

Florada kaldim diğerini bilmiyorum. Temizlik ve yemekleri düzgün. Büyük bir alana yayilmiş bir otel, ormanin içinde. Odalari biraz ufak, hatirladiğim kadariyla denize girişte biraz taşlikti. Fiyatlar şu an nasil bilmiyorum ama zamaninda fiyatina göre güzeldi. Aile kalacaksaniz ideal bence.

• Şu an çok geç kaldı birçok kişi rezervasyon için.zeynep otel belek harici şu an daha iyisini bulmak için en az 10 bin tl daha eklemelisiniz.

edit ; bakayim dedim, 18-23 temmuz 5 gece misal 15.000 tl cikiyor.

inanin gecen sene gittigim bitli bungalow 10 m2 pansiyon bile su an sadece oda kahvalti 5 gece 10.000 tl yazmis.kahvalti dedigi de yumurta bim beyaz peynir bim receli. :)

ayrica bir isletme sahibi olarak ptesiden itibaren yeni asgari maas zammi ve igneden iplige herseyin fiyatina gelecek zammi yeni fiyatlara ekleyebilirler.alacaginiz otelleri cok gece birakmayin bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 3 Temmuz 2022; 22:34:15 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

Bende benzer düşünüyorum hocam. Maaşlara zam geleceği için insanlar tatil parası ödemek için daha cesur olacaklar. Hem talep artacak, hem de maaşlar arttığı için işletmecilerin maliyeti artacak. Ondan dolayı fiyatlar artacak.

Zeynep Hotel'in şuan tam F/P oteli olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki yıl otelin ismi Regnum Plus olarak değişecekmiş. Isim değişikliği sonrası fiyatlar daha da artar diye düşünüyorum.

• Biz de, asıl tatilimiz yaklaşırken (Trendy Lara) kısa bir ön hazırlık için 3 günlüğüne Bozcaada'ya gittik (hafif bronzluk iyidir, otele beyaz peynir gibi girmeyelim diye). Merak edenler için paylaşmak isterim.

Adaçayı otelde kaldık, aile odasında. Gayet temiz, ferah ve kullanışlı odaları var. Oda kahvaltı konseptinde çalışıyorlar, kahvaltısı çok iyiydi. Çeşit çok diyemem ama yöresel ürünler ağırlıkta olan ve hepsi lezzetli bileşenlerden oluşan bir kahvaltı. Masadaki birşey biterse, hemen yenisi geliyor, sınırsız. Özellikle patlıcanlı börek efsaneydi.

Otel merkeze biraz mesafeli, yürüyerek merkeze inmek çok zor (özellikle sıcakta daha da zor oluyor). Ancak belediye merkezin girişine ücretsiz otopark yapmış bu sene, aracınızı oraya bırakıp gezebiliyorsunuz, çok iyi olmuş. Zaten istediğiniz herhangi bir koya olaşmak araç ile en fazla 10 dakika. Koyları belediye işletiyor, 2 şezlong + 1 şemsiye günlük 100 TL. Mecbur değilsiniz, "ben kuma oturacağım" derseniz giriş ücretsiz. Bazı koylarda işletme yok, üstelik daha sakin oluyor.

Bozcaada'yı zaten bilenler bilir, denizi muhteşemdir. Bu kadar güzel denizi sadece Sarasota'da gördüm ve yüzdüm. Soğuk deniz sevmiyorsanız tavsiye etmem ama bunun harici mükemmeldir.

Adadaki tek sıkıntı fiyatlar. Akşam yemekleri maalesef çok pahalıya geliyor, içinde 5-6 tane halka kalamar bulunan 1 porsiyon 180 TL. Gerisini siz düşünün...

bir bursalı olarak kahvaltı cumalıkızık olabilir ulucamiyi ve yeşil türbeyi ziyaret edebilirsiniz iskender yiyin mutlaka kapalı ve uzun çarşıyı gezebilirsiniz gecede uludağ yolunda tarihi çınarın altında çay keyfine gidebilirsiniz

• Merhaba, tüm forumdaşlarımıza iyi haftalar dileriz.

Antalya Bölgesi'nde Fiyat/Performans yönü kuvvetli, bütçe dostu tesis arayışında olan forumdaşlarımız için;

OTIUM FAMILY ECO CLUB'ta DH Kullanıcılarına Özel İndrimleri sistemlerimize tanımladık.

Özellikle çocuklu ailelerin, temizlik ve hijyene önem veren, bol aktivite seven ailelerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir tesistir.

Tesis Herşey Dahil konseptiyle hizmet sağlamaktadır, fiyat/performans geri dönüşleri oldukça olumludur.

Tesisin tek handikapı denize 450 metreye yakın mesafesidir,
    Fakat bu mesafe otel alanı içerisinde yürüyüş yolu ile 7 - 8 dakikada katedilebiliyor, ya da gün boyu, 15 dakikada bir hizmet veren shuttle ile 1 dakika içerisinde sahilde olabiliyorsunuz.
    Sahilde otelin kendine ait plajı ve yiyecek - içecek alanı bulunmaktadır.

ZEYNEP HOTEL, OTIUM FAMILY ECO CLUB, SEVEN SEAS HOTEL BLUE VE LIFE gibi tesisler şu an fiyatlarının çok üzerinde hizmet sağlayan tesisler olarak dikkatimizi çekmektedir.

Kısa bir süre içerisinde tüm tesislerle birlikte bu tesislerde de bir fiyat artışı söz konusu olacaktır,
    Dolayısıyla rezervasyon düşünen misafirlerimizin hızlı aksiyon almaları önemle ricadır.

Herkese iyi forumlar dileriz.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur / Setur Kızılay / Touristica Çayyolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 4 Temmuz 2022; 9:46:22 >

• bana göre fiyat performans oteli 7 temmuz giriş 10 temmuz çıkış ihtiyacı olanlar incelesin

https://www.etstur.com/Maxeria-Blue-Didyma?check_in=07.07.2022&check_out=10.07.2022&adult_1=2

• deepkurt kullanıcısına yanıt

Ciddi misin kalamar konusunda. Yazık resmen. Son cümleye kadar 3 gün daha erken çıkarsam bozcaada , çanakkale geziyim diyordum.şu an zor. Vermek sorun değilde insanı enayi yerine koyuyorlar.

• hamemo kullanıcısına yanıt

Şu an tüm tedarikçilerim yeni fiyatlar belirlenene dek ürün sevkiyatını durdurdu. Zam geldiğinde oteller eğer ki tüm zamları daha önceden öngörüp fiyatları ona göre belirlemediyse zam yapacaktır.

bugün 2 yetişkin bir çocuk sabah öğle akşam dışarıda düzgün bir yemek yese kişi başı günlük 1000 tl gider tatil yöresinde.3 kişi 3000, 5 gece 15.000 .baksanıza 6 tane kalamar 180 tl yazmış birisi dışarıda.Dediğim gibi zeynep otel sanki son şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 4 Temmuz 2022; 10:39:38 >
  • Ayrıca bugün açıklanan verilerle beraber resmi enflasyon bile 75 oldu. Yıl sonuna dek 90 ı geçer gibi. Hükümet sırf büyümeyi desteklesin ve bankalara olan uzun vadeli tl borçların dönüşünde şirketler rahatlasın diye yüksek enflasyon dönemine geçirdi bilerek ülkeyi. Durumu olan en uzun vadeli tl borçlansın..

İlk akşam canımız çekti, güzel bir yemek yiyelim dedik ama inanın ödemeden sonra canım yandı. Benim çocuklar pek bilmezler öyle fiyat, ödeme, vs. konularını, onlar bile keşke daha hesaplı bir yerde yeseydik dediler. :-)

Esnaf lokantası kılıklı yerler bile korkunç pahalı, porsiyonlar küçük. Doymak için çeşit yapman gerekiyor, bu sefer de aşırı bir hesap geliyor.

Adada zincir market yok, yerel esnafın işlettiği bakkal tarzı yerler var, küçük marketler. Onlar da aşırı pahalı.

Gözünü seveyim "herşey dahil otelin".

• deepkurt kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi vermek sorun değilde o rakamlar insana koyuyor. Şimdi gelip önce ki mesajımda 15000 3 kişi yemek mi tutar diye birisi gelmeden de söyliyim. Bari tatile gidip istediğimi yiyip içemeyeceksem o tatilin hiçbir önemi yok. 3 günlük kaş tatilime bile en az 5000 tl bütçe ayırdım dışarıda yeme içme için.

• Diverso Tur un yönlendirmesi ile 20-25 Haziran arası Mirage Park'ta kaldık. Genel olarak memnunuz. alkol kullanmıyorum ama her çeşit ve marka alkol vardı. otel full doluydu o yüzden sabahları erkenden sahile gidip sezlonga havlu atmazsanız sıkıntı yasıyorsunuz. yemek çeşit ve lezzetleri iyiydi. hatta kırmızı etler coğu otelde yediğim tatısz plastik gibi olan etlerden değildi. sadece aksam yemegi 9 da bitiyordu o sürenin uzatılması gerekıyor. ama genel olarak gece gunduz sureklı yenecek bırseyler vardı. otel orta segment ama bazı ufak detaylarda üst segment hissi yasatıyor. snack.gözleme, kumpir falan tek tek saymayacam cok alternatif var. hava olarakta ben cok nem ve sıcak sevmedıgım için haziran sonu çok iyiydi

• Alaçatı bölgesinde havuzlu butik otel tavsiyesinde bulunacak var mı? Eşimle 2 3 gün kaçamak yapmayı planlıyorum.

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Hocam otium Eco dolu görünüyor 8-12 temmuzda dm den bilgileri attım size fiyat verme şansınız varsa görüşmek isterim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.