Bildirim
Pazarama - Maximum Mobil Fırsatları (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yakin zamanda aytemizde pazarama puan ile yakit alan oldu mu? Puan ile aldim ama puandan dusmedi kart limitinden kullandi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Gördüğüm en saçma alışveriş sitesi, Ürünler piyasa fiyatının 2 katı fiyatına satılıyor, kargo ücretleri de ekstrası. Buradan alışveriş yapmak mantıksız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcabczzz -- 19 Kasım 2022; 19:55:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Karttaki Pazarama puanı kullanıp sipariş vermeye çalışıyorum.
Sipariş özeti ekranında puan düştüğü görünüyor ancak 3d secure şifresi geldiği ekranda puan düşülmemiş tutar görünüyor ve karttan onu çekiyor.
Puanı nasıl kullanabilirim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İst kart yüklemesinde kullanamıyorum bu pazarama puanları sorun nedir anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Més que un club. -
ben geçen hafta aldım. puandan düştü. ancak bir kaç kez benim de başıma geldi. müşteri hizmetleri sorunu çözüyor arayınca ya da iş bankasının web sitesinden yazınca.
_____________________________ Öfkeliyken konuş. Göreceksin ki pişman olacağın en güzel konuşmayı yapmışsın... -
arkadaşlar pazarama markette geçerli bildiğiniz kod var mı
yakınlarda uygulamayı açtığımda sana özel kod diye bir şey verdi gidip o kodu kaydetmedim acaba ne olabilir genel bir kod olabilir belki
RAMAZAN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ɠƱʋȜɲ -
Normalde oluyor muydu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu kod bu kanalda geçerli değil diyor. istegelsinde geçerli ama pazaramada geçmiyor
bu arada 500-100 varmış NISAN100 onu kullandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Deprem nedeniyle yardım kuruluşlarına pazarama üzerinden puanlarla yardım yapınca, puanları geri ödeyen bir kampanya var. Ben yaptım ama puanlar henüz geri yatmadı ayrıntılar görünmüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pazarama da geçerli indirim kodu var mıdır
Pazarama, Nisan 300tl harcamaya 100 tl kupon gönderecekti mesaj olarak. O mesajı alan oldu mu?
Ben bugün müşteri hizmetlerini aradım. 7dk bekledim bağlanmadı. Sonra site üzerinden mesaj attım bakalım geri dönüş ne olacak.
Cevabınız için teşekkür ederim. Geri dönüşü alınca beni de bilgilendirirseniz memnun olurum. Ben de ona göre gardımı alayım (:
MH kodların bu akşama kadar gönderileceğini söyledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beyler kodu mail olarak yollamışlar... Kontrol edin... İyi alışverişler...
Bana ne mail, ne mesaj ne bildirim gelmiş halen bekliyorum kupon kodunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android