mandıranın hiç bir peyniri güzel değil,% 90 keçi sütü olan beyaz peyniri var o bile diğer market ürünlerine göre çok vasat |
Bildirim
mandıranın hiç bir peyniri güzel değil,% 90 keçi sütü olan beyaz peyniri var o bile diğer market ürünlerine göre çok vasat |
Ben de aldım teşekkürler bu fiyata kireç gibi peynir veriyorlar artık beğenmeyen gitsin onlardan alsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
inan ki hepsini denedirm,erzincan tulumundan tut, trakya eski kaşar,kars eski kaşar,bütün beyaz peynirlerini tatdım, bir tek izmir tulumu ve helimi tatmadım.Tatdığım bütün peynirler ayını fiyattaki market markalarının yanına bile yaklaşmaz.Ariste ve tahsildaroğlu ile aynı cümleye koymam bile. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 18 Nisan 2023; 12:9:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
getir alışverişi yapı kredi de gıda alışverişi olarak geçiyor mu. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 28 Nisan 2023; 20:51:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tşk faydalandım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 29 Nisan 2023; 11:6:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Getir %50 aktif. |