< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gülse Birsel'in Bilgisayar Setup'ına Bakın (3. sayfa)

-
-
:)) cidden çok güzel bir tevafuk oldu o zaman.
zaman hızlı geçiyor cidden 21 sayısını görünce sabah sabah düşüncelere daldım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana işyerinden verdiler Thinkpad. Belki ucuz versiyonudur ama ekranı çok kötü ve klavyede de ekran aydınlatması yok. O açıdan çok sevemedim ama mecbur kullanıyorum güvenlik için. İş ile kişisel işlerimi ayırdım. İş bilgisayarından alakasız browsing bile yapmıyorum.
-
bilgisayarı da kendi senaryoları gibi çöp. avrupa yakasından bir adım öteye gidemedi bu kadın.
-
isterse 50 bin liralik ekran karti olsun bir sey fark etmez. her seyi su oyunu acar mi kafasiyla degerlendiriyosunuz. beyin buna calisiyor sadece. mesele burda veled gibi oyun kasmak degil. yukarida bir arkadas monster ornegiyle iyi yamultmus ama hala benzer seyler yazmaktan cekinmiyor senin gibiler. siz lol oynamaya devam edin, boyle islere akliniz ermez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Thinkpad'e klavye bağlamak özenilecek "setup" olmuş. Vah Türko vah.
-
Atıyorum 50,000 lira dedin ya, 50,000 liralık ekran kartı olan adam celeron işlemcili, 2 GB ramli, sikko monitör mı kullanacak? Gidecek senin o öve öve bitiremediğin markaların en üst düzey ürünlerini alıp keyfine kullanacak. Ekran kartı sadece oyun oynamaya yarıyor sananlardan değiliz ama sizin kafanız farklı bi edebiyata kayıyor. En pahalısı en iyisidir demiyoruz ama kaliteli yaşam da bu değil. Neyse dur ben satabıma bir bakayım da olmazsa satıp aybiem tinkpet alayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Thinkpad mastürbasyonu yapmaya gerek yok. Kadın orada senaryo yazıyor, düzgün bir ekran şart saatlerce yazmak için. Bence gereksiz ucuza kaçmış, ya da bilgisayar değiştirmek/monitör almak aklına bile gelmemiş hep aynı senaryoyu yazmaktan.
-
Ne yapmış gene yabancı formatı mı yerelleştirmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X