Ea da 2k sıralamam var.Bir salaklık ettim bilkent %50 ekonomi yazmadım yazsaydım gelecekti.Sonra ailem niye yazmadın diyip üstüme geldi bende bu kararımdan pişman oldum.Ben geçen sene sınava hazırlanırken ea dan ilk 500 e girer sonra sabancıda falan bilgisayar mühendisliği okurum yada koçta işletme + bilgisayar çapı yaparım kafasıyla hazırlandım.Matematik biraz zor olunca 2k sıralama geldi.Neyse bende koç %50 işletme yazmıştım gelir diye gelmedi.Şimdi önümde iki yol var ya mezuna kalıp hem sayısaldan hem eşit ağırlıktan hazırlanıp bir şekilde top ünilere girmeye çalışacam bilgisayar müh. için ya da bilkent ücretli ekonomi yazacam ek kontenjanlarla.Şöyle ki en kötü ihtimal bilkentin %50 veya ücretlisine sabancı ve koçun %50 lilerine yetecek bütçemiz var.En iyi ihtimalde zaten tam burslu girerim 9 ay sonraki sınavda.Benim ikilemde kalmamın nedeni bilgisayar mühendisliğini hem istemem hemde bu paraların bilgisayar mühendisliği için değecek olması.9 ay mezuna kalmamdaki zoruma giden şey ise 21 yaşında olmam.Seneye 22 olacağım.Yaş takıntısı biraz var.Bilkent ekonomi çok güzel bir bölüm ama bir bilgisayar mühendisliği değil hemde bilgisayar müh. ekonomiden daha fazla istiyorum.Siz bu durumda ne tavsiye edersiniz bana ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WitchKingOfAngmar666 -- 3 Eylül 2021; 15:41:34 > |