Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.693
Cevap
261
Favori
362.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MarvelX kullanıcısına yanıt

    Duzelmedi ama bugun actigimda yoktu,15-20 dk sonra tekrar geldi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Malesef işe yaramadı. Başka bir ağa bağlanıp o şekilde de denedim.

  • emrecyln kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen hızlı başlatma açıktır. Ayarlarda bulup onu kapatın ve televizyonu kapatın. 1-2 dakika bekleyip tekrar açın. Hızlı başlatma aktifken DNS kaynaklı internet problemleri olabiliyor. Bu da çözüm olmaz ise tv ağ ayarlarından DNS olarak 1.1.1.1 yada 8.8.8.8 değiştirin.

  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevap icin ekimde sigortam bitiyor yarin mm ye ugrayip degisim isteyecegim bende

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben c2 sahibiyim. TOD tv sürekli hata veriyor ve açılmıyor. Uygulamayı sildim tekrar yükledim yine olmuyor. Tod ile irtibata geçtim baya işlem yaptık ama belli aradan sonra yine tod yazısında kalıyor. Tv en son sürümde güncel. Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa nasıl çözemebiliriz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

    Elle girilmiş DNS yada Adguard DNS kullanıyor musunuz? Bazen farklı DNS servisleri kullanılınca uygulamalarda sorun olabiliyor. C1 sahibiyim bende sorun yok.


    Internet'iniz Aile profili ise onu standart yaptırrın.


    Comnet kullanıyorsanız TOD ve Bein Connect çalışmıyor yada canlı yayınlar açılmıyor diye yazanlar oluyor.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Hocam bugüne kadar hiç o ayarlar ile oynamadım. Şu an kullanıyorum fakat geri tuşuna basıp diğer maça geçtiğimde uygulama kilitleniyor. Sonra tod yazısında kalıyor. Servis sağlayıcım türk telekom.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

    Uygulama açıkken bellek optimizer'ı çalıştırın. Sonra 9'u altındaki ... noktaya basarak uygulamayı kapat'ı seçin.


    Sonra Bellek optimizer'ı tekrar çalıştırın. Uygulamaya tekrar girip deneme yapın.


    Sorun çözülmezse Uygulamayı yine ... ile kapatıp tamamen kaldırın. Sonra Bellek optimizer'ı tekrar çalıştırın ve televizyonu yeniden başlatın. Uygulamayı yeniden kurup deneme yapın.


    Bunların tamamı işe yaramıyorsa televizyonu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz.


    Dahili uygu alıcıyı kullanıyorsanız usb belleğe kanal yedeğini almayı unutmayın.

  • Merhaba,

    Tv böyle kaldı. Kumanda hiç bir şekilde çalışmıyor. Pilini vs değiştirdim ama tepki vermiyor.
    Sol tarafta HDMI 3 yazısı kaybolmuyor. Seste yok televizyonda. Ne yapmamı önerirsiniz? Fişten çıkartıp takayım mı? Bekleyim mi bu şekilde?



    LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt

    Televizyonun altındaki kumanda ve kapatma tuşları da çalışmıyorsa yapacak başka bir şey yok.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Dediğinizde olmadı. Fişten çektim mecburen. Taktım tekrar. Şimdilik bir sorun yok. Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Bu sabah LG den aradilar ve cihazi kendilerinin misli ile degistireceklerini ve yerine oled c3 getireceklerini soylediler.
    Bu surecte LG gerekeni yapti diyebiliriz . Simdilik olumlu gidiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • strier S kullanıcısına yanıt

    Onlar da biliyorlar doğrusunun bu olduğunu ama her defasında THH'ne gidilene kadar uğraştırıyorlar. Bu aralar çok fazla THH başvurusu olduysa belki onun etkisi olmuştur.

  • strier S kullanıcısına yanıt

    Burada kamuoyu oluşturmanın etkisini görüyoruz. Hayırlı olsun hocam.


    Dilerim LG Türkiye bu şekilde kendi kurumsal duruşuna yakışanı yapma konusunda istikrarını sürdürür. Hatta öyle olsun ki kendilerini olumlu örnekleriyle anıyor, konuşuyor olalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarvelX kullanıcısına yanıt
    Bugün gitt mm’e satış temsilcisi ile görüştüm bu sigortayı satarken bu şekilde anlatılmamıştı diyerek zerşenişte bulundun hakşısınız bazı arkadaşlar satmak için bu yola başvuruyor dedi.Lg ile görüşün tamirin mümkün olduğu ile alakalı bir rapır sınsınlar size bununla birlikte mahkemeye başvurun eğer emsal karar varsa değişim almanız çok
    muhtemel diye iletti.
    Mm sigorta kapsamında paneli değiştirilmeyip değişim yapışamadı diyerek hediye çeki teklifini kabul etmeyip mahkeme yoluyla veya THH yolu ile değişim alan emaal kararı olan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim desteğiniz icin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emrh1 E kullanıcısına yanıt

    imzalamış olduğunuz sigorta poliçenizi incelerseniz orda " onarımı mümkün olmayan cihazlarda sigorta bedeli veya muadil cihaz ile değişim hakkı olduğu yazıyor " verdikleri sigorta bedeli ile muadil cihaz alınamadığı için ( enflasyon sebebi ile ) yeni cihaz isteme hakkınız var.


    Benim 55gx model tv de bu şekilde pert raporu verildi ve 15bin TL lik sigorta bedeli vermek istediler , bende sigorta poliçesini gösterdim fakat değişimi yapmak istemediklerini belirttiler , bende THH ye gittim. 15 güne sonuç çıkar.


    İsterseniz bekleyin benim dava sonucuna göre sizde başvuru yaparsınız. ( Başvuru yaparken dilekçe kağıdına mm in vermiş olduğu sigorta bedelinin muadil bir cihaz almak için yetersiz olduğunu belirtin )

  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun meydana geldi.bugünlerde kayboldu ama arada yine çıkıyor.bugün bir de kendi kendine kapanmaya başladı tv..ekran gidici anlaşılan.servise fotoları attım nerdeyse bir hafta oldu geri dönüş yok..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,


    Yaklaşık 1 aydır kullanmakta olduğum ve kullanım süresi 200 saate yaklaşan 77 inch LG C3 model televizyonumda resimlerde de görebileceğiniz üzere kayda değer bir vertical banding sorunu bulunuyor. Başlıkta benzer sorunları yaşayan arkadaşlardan anladığım kadarıyla da tüketici hakem heyetine gitmek dışında bir çözüm yolu yok nitekim yukarıdaki mesajlarda LG'nin vertical banding sorununu bir "sorun" olarak kabul etmediğini söylenmiş. Muhtemelen ben de teknik servis ile iletişime geçsem alacağım yanıt bu olacak ve herhangi bir değişim opsiyonu sunulmayacak.


    Gel gelelim THH sürecine gidip gitmeme konusunda kararsızım nitekim;


    1. THH süreci tamamlanıp ürün değişimi yapılsa bile yeni gelen ürünün kusursuz olacağı şüpheli. Belki yeni üründe de banding sorunu olacak veya ölü piksel vb farklı sorunları olacak. Kusursuz ürün gelene kadar THH'ye mi başvuracağım?
    2. 5% grayscale test dışında vertical bandingi oynadığım oyunlarda veya film/dizi izlerken görmüyorum, yani standart kullanımda aslında benim farkına dahi varmadığım bir unsur bu. Sadece çok niş durumlarda, mesela başlığın ilk mesajında belirtildiği gibi Queen's Gambit'in açılış sahnesinde görüyorum fakat bu tarz sahneler çok çok nadir denk geliyor zaten.


    Öte yandan insan bu kadar para verdiği bir ürünün kusursuz olmasını bekliyor doğal olarak. Her ne kadar standart içeriklerde beni rahatsız eden bir sorun olmasa da bu kadar para vermiş olduğum bir ürünün kusurlu olması beni rahatsız ediyor. Ama diğer yandan THH süreci ve sürecin sonucundaki belirsizlik de beni bu sürece gidip gitmeme konusunda şüpheye düşürüyor.


    Sizlerin tavsiyesi ne olur? Sizce bu durumda ne olursa olsun THH'ye gidip değişim istemeli miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.



    LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu


    LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu




  • Selamlar, 55g1 kullanıcısiyim 2 gün önce güncelleme geldi tv ye daha sonra kaynak (Netflix,YouTube başka hdmi girişleride olsa) soundbar seste kesilmeler başladı kesilmeden kastım sanki kablo cızırtı yapıyor gibi. Soundbarımda LG sn11r. Benzer problem yaşayan oldu mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.