|
Konuyla ilgili olarak LG genel merkezi ile bir mail trafiği içerisindeyim. Kendilerine vertical banding ve uniformity sorunları olan ürünümün değişiminin neden onaylanmadığını sordum ve bunun üzerine bana ürünü fabrika ayarlarına döndürmemi tavsiye ettiler. Muhtemelen genel merkezde konuyla ilgilenen ekip müşterilerle dalga geçip kendince eğleniyor. Fabrikasyon çıkışlı üretim hatası olan ürün için fabrika ayarlarına döndürme tavsiyesi vermenin mizah dışında bir izahatını yapamıyorum şahsen. Kendilerine fabrika ayarlarına döndürmenin çözüm üretmediğini nitekim vertical banding ve uniformity kusurlarının üretim hatası olduğunu söyledim, konuyu ilgili ekiplere ileteceklerini söyleyen bir dönüş yapmışlardı. Dün teknik servis arayıp müsaitseniz kontrol için geleceğiz dedi. Hangi işlemi yapmak için geleceklerini sorduğumda ise ürünü fabrika ayarlarına döndüreceklerini söylediler. Bunun üzerine LG genel merkezi ile tekrar iletişime geçip değişimi onaylamayı düşünmüyorlarsa hakkımı hukuki yollardan arayacağımı belirttim. Muhtemelen ona da dalga geçer gibi bir dönüş yapacaklar. Yazık... Avrupa'da, Amerika'da millet beğenmediği televizyonları 4-5 kere gerekçe bile göstermeden değiştirebiliyorken biz tek bir ürün değişimi için bin dereden su getirmek ve mahkemelerde sürünmek zorunda bırakılıyoruz. Ne demişler her millet hak ettiği gibi yönetilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Itın -- 7 Eylül 2023; 22:39:49 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt