Şimdi Ara

Oyunlara girince pc resetleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle pc im hakkında bilgiler

Ekran kartı:  AMD Radeon HD 6570

cpu:Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz

RAM: 8.0 GB

Windows 7 64 bit

DirectX 11 yüklü

Driverların hepsi güncel

Oyunlarada girince Warframe Wow ve vb pc resetleniyor.Aşırı bir sıcaklık oluşuyor.

Araştırmalarıma göre bir çok kişi SPU dan kaynaklı diyor,

Fakat ben donanımhaberde şöyle bir başlığa denk geldim

https://forum.donanimhaber.com/download-yaparken-bilgisayar-reset-atiyor--40364623

Orada Manevrarara adlı kullanıcının dediğini yaptım.Yani güvenli modda antivirüsle tarama yaptım ve gerçekte system dosyalarında 2 adet tehdit buldu.Fakat tekrar çalıştırınca aynı sonuç.Yani oyunlarda download ne zaman başlıyorsa orada atıyor pc kendine reset,System.exe adı altında sanırım.

2.sorunda buna bağlı olarak eskiden intenetim ev ağı idi.Kablolu internetim var ve onu eskiye yani Ev ağına nasıl çevirebilirim.

Ha donanımsal bir sorun olup olmadığını da benimle paylaşırsanız sevinirim.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Yazılımsal sorun var mı yok mu pek anlamam çünkü alanım değil. Donanım olarak. Güzel bir termal macun yenileme , fan temizliği ve sıfırdan temiz format çözebilir.

Kapanmaların çok büyük kısmı aşırı ısınmadan olur. Bilgisayar gereğinden fazla ısınınca kapanır. Kiminde format atarken kapanma olur. Bilgisayarda 15 senelik termal macun var , fan tozdan dönemiyor. Bilgisayar kapanmayıp ne yapsın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.