< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Ekim 2021; 0:9:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Ekim 2021; 2:42:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Ekim 2021; 3:12:45 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Ekim 2021; 0:30:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Ekim 2021; 0:53:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir özellik için ios 14.5 gerekti ben de imzalar kapandığı için mecburen 15'e geçmiştim geçen hafta üzücü oldu bu durum. Stabil sürüm takıntım var neyse ki ios 15.0.2 daha akıcı çalışıyor 14'ten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15.0.2'de de bu şekilde. Eskiden son 7 gün vardı 2 gün yapmışlar sebebini anlamadım. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvolk -- 28 Ekim 2021; 8:35:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
15.0.2'den geçilir mi? Cihaz 12 pro max. |
21 Ekim’de güncellemiştim. Belki kapatıp açarsam kendine gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam memnun musunuz ios 15 den pil ve stabilite olarak.? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |