Şimdi Ara

hayatım mahvolmuş vaziyette abiler yol gösterin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

askerlik yapmadım

20k kyk borcu var. ödeyeyim desen anca 1,5-2 yılda öderim. Ödeme bitene kadar hayat da kuramam kendime. Bu en iyi senaryo. İş bulamazsam daha beteri olacak. Faiz üstüne faiz binecek.

askere git gel borcu kapat yaş olur 28-29. Hoşgeldin 30 lar ve elde var kocaman bir 0.

Npcam bilmiyorum pis işlere gel deseler ciddiyim gidecek kadar gözü kararttım. Yaşadığımız hayat hayat değil, üç beş kuruşa çalışıyoz. Bazılarının 1 günlük alışveriş parasını 2 yılda ödeyebilceme o da ödeyebilirsem.

Ben bu konuları sürekli açıyorum diye beni ciddiye almıyorsunuz ama cidden kendimi iyi hissetmiyorum. Nolur yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 3 Mayıs 2021; 15:58:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünyada ~1.5 milyar insan tatlı suya erişemiyor, sen erişebiliyorsun

Dünyada ~2 milyar insan sıcak suya erişemiyor, sen erişebiliyorsun

Dünyada ~3 milyar insanın elektrik-internet erişimi yok, senin ise var

Dünyada ~2.5 milyar insan günlük 1 doların altında bir ücrete çalışıyor, sen ise en kötü asgari ücret alsan 15 dolar ediyor

Elin ayağın tutuyor, zihnin çalışıyor

Şükret ve namaza başla  

• Askerliği en kısa sürede uzun dönem yapmak güzel bir çözüm olabilir. Üstüne askeriyede de kalabilirsen güzel bir mesleğin de olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Askerliği en kısa sürede uzun dönem yapmak güzel bir çözüm olabilir. Üstüne askeriyede de kalabilirsen güzel bir mesleğin de olur.

pomem i bekliyorum tüm planım kazanmak üzerine kazanamazsam mahvolurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt

Umarım kazanırsınız. Kazanamazsanız da bir yolunu bulursunuz umarım. Mahvolacak gözüyle bakmayın bence, iyiye odaklanın.

• Hocam tavsiyem mantıklı değil ama gerçekten sağlam çalışıp düşünüp tercih yaparsanız iddaa diyorum. Ama gerçekten gün içinde 2 3 saatinizi ayırıp sağlam analiz gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.