az önce sipariş geçtim 49 lira fiyat hala geçerli |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 2 Mayıs 2021; 20:1:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1.Biryağ 2.Komili 3.Yudum 4.Kırlangıç 5.TMO Ayçiçek Yağı 6.Bizim Ayçiçek Yağı Bunların dışında ayçiçek yağlarının fiyatlarına aldanıp atlamayın Orkide de eskiden iyiydi,bir ara malum operasyonel süreçten dolayı bozdu. Sonra ne yaptılar bilemiyorum. Kırlangıç eskiden tartışmasız en iyisiydi,o da ortama ayak uydurdu ama halâ iyi. Biryağ ise hep iyi yönde ilerledi. Kapağına ilk güvenlik klipsi koyan ayçiçek yağı firmasıdır. Bizim markasına ait ürünlerin de belirli bir olumlu imajı zaten var ve bozulmadı. TMO Ayçiçek olarak yeni yeni asılıyor,ben olumlu buldum ama fiyat uygun oldukça yazdığım ilk 5 sıralamaya göre hareket ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Mayıs 2021; 21:2:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
Bizim yağ? Ülker diye alırız yıllardır, hata mı ederiz ? O da mı hile eder? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biraz kapsamlı düşünmeden yazmışız.Bir an son aylarda marketlerde daha ucuza satılan ayçiçek yağlarına tepki koyarak yazdım. Bizim Ayçiçek Yağı'nı kötü ve güvenilmez diyemeyiz. Onu unutmuşum. Hiç almadım yıllardır ama olumsuz bir durumu yok. Düzelteyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagersirat -- 3 Mayıs 2021; 4:33:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |