O kadar boş konuşuyorsunki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Senin gozler pertlemistir boş beleş oyun oynamaktan. Gel bi ara saglam oyun oynattiriyim dolduralim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 3 Mayıs 2021; 0:49:40 > |
|
Bu kafayla gidersen seni seven çok olur.Konuyu daha fazla meşgul ettirmemek adına engelliyorum seni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hey bro uğraşma bu playstation fanboylarıyla. Kendilerini çok üst düzey niteliklere sahip birer varlık gibi hissediyorlar sanırım. Bu kadar da aşırı marka fanatiği nasıl olurlar acayip. Ben xbox ı niye savunuyorum çünkü cebimi düşünüyor adamlar. Kendi çıkaracağı oyunu beleşe veriyor. Daha ne yapsın adamlar. Var ya 600 kağıt isteseydi belki o zaman fanboylar ısınırdı xbox a < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
stalker call of pripyat yüklü bilgisayarımda call of chernobyl moduyla oynuyorum arada sırada. oyun hakkında bişey goremedik daha patlıyacak gibime geldi🤣😅🙃 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 3 Mayıs 2021; 14:41:15 > |
|
Biz de filmini izleriz. |
birileri Microsoft'un discord'u SATIN ALMA girşimini, malum firmanın discordu, "kendi sistemine entegre etme" girişimi ile bir mi tutmasını dersin yoksa bu fukaraların "stalker 2 geliştiricilerinin malum konsol için planı yok" ile 3 aylık exc olacak stalker2 inin 3 ay sonrasında sadece pcye çıkacağını , kendi zayıf konsollarına çıkacakmış gibi fukara algısı mı kasması dersin |