|
[Son mesajımda konuyu güncelledim] (TTNet'te 50mbps pakete geçiş yaparak işlemleri sonlandırdım) İyi günler. TTNet taahhütümüz geçen ay bitmişti. Bugün taahhüt yenileme ve vdsl geçiş hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım. Bulunduğum bölgede Vdsl'e geçiş yapabileceğimi öğrendim fakat fiyatlar hakkında karar veremediğim için şimdilik geçiş yaptırmadım. Mevcut tarife ile taahhüt yenilesem dahi bu süre içinde geçiş yapabileceğimi söylediler. Sanırım mevcut paketten daha yüksek fiyatlı bir tarifeye geçme şartı ile. Ben de sadece taahhütü yenilettim. (16mbps, 24 ay, 80tl) İlk aklıma takılan kısım hız konusu. Vdsl'e geçiş yaptırmadan alabileceğim max hızı öğrenemeyiz dediler. Amacım şu anlık minimum 35mbps stabil şekilde kullanabilmek. Bunu öğrenmenin farklı veya kesin-net olmasa da bir yolu var mı? Modem değerleri sanırım net bilgi vermiyor ama gene de altta paylaştım. Altyapı-hız sorgulama gibi sitelerden de bilgi alamıyorum. Sokakta 15 bina var ise bizimki hariç 3-4 tanede bilgi çıkıyor. Birinde 35, karşı binada 68 ve az ileride fiber gözüküyor. Ya da bir kaç adsl, 1 vdsl, 1 fiber şeklinde. İkincisi müşteri hizmetlerinden taahhütlü vdsl tarifeleri ile ilgili bilgi almıştım normalde, fakat şu an hepsi birbirine karıştı ve siteden de doğru yeri bulamıyorum. Şu anki mevcut aboneler için tüm vdsl tarifelerini bilen veya link atabilecek olan var mıdır? ya da en azından 16dan 35e geçiş yapan kişiler mutlaka vardır diye düşünüyorum. TTNet'in sitesinde bulabildiklerim (2 farklı menüden) şu şekildeler.. (Anladığım kadarıyla hepsi mevcut abonelere ama eski mi yeni mi anlamadım ve bana anlatılanlardan tamamen farklı gözüküyorlar) ![]() Bunlar da gerekirse modem değerleri.. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oommeerr89 -- 8 Şubat 2021; 0:11:54 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt