Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
701.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zartzurt kardeş gönlünden gelenler atsın diye bir iban bırakır mısın gönderinin altına. bu seni emin ol küçültmez farklı bir yere koymaz. zira niyeti tertemiz bir adamsın. umarım yaparsın.

• Emeğin için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline koluna sağlık zartzurtcum, yama güzel gözüküyor

• İnanılmaz iyi. Kaç aydır bekliyordum çok çok teşekkür ederim. Mutlaka bağışta bulunmak isterim.

• Zartzurt gardaşım, beton firmalarını zengin etcen, bizde bu uğurda iflas etcez ama olsun, beton dayanmasın sana

• Yönetici olarak çalıştırmama rağmen font hatası ortadan kalkmadı. Başka bir çözüm var mı?

• Arkadaşlar %80 ne Yakın save dosyası olan bana ateşliyebilirmi rica etsem

• çook iyi yama aylardır bekliyordum çok iyi geldi emeği geçen herkezin eline,koluna,yüreğine sağlık konuya bi bağış linki sabitleyin rica ediyorum.Normalde yorum yapmayı sevmem ilk mesajım forumdaki bana bu mesajı attırdın zarzurt456 helal olsun.

• oyun açılış yükleme ekranında kalıyor. neden acaba

• Elinize sağlık,

1311.23 versiyon kullanıyorum, yönetici olarak çalıştırmama rağmen tr fontlarda sorun yaşıyorum

• Bilgisayarım oyunu açmayacak kadar kötü olsada, ihtar saçmalıklarını çürütüp yamayı oyun severlere sunduğun için can-ı gönülden teşekkürler @zartzurt456 reiz. Malum grup yamayı bence ücretsiz olarak paylaşabilirdi, ancak yine bence işlerine gelmedi. Darısı Türkçeye hasret kalmış diğer oyunlara İnşallah  

• Şuan olaylar olaylar arkadaşlar herkes hycn içinde :) bu hengame geçsin hepinizin sorunlar çözülecek hatta bir video gelse süper olur sorun yaşayanların çözümü için
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasret-lk

Oyunu epic den aldım launcher a girdiğimde sadece online var ve ona tıkladığımda play on epic ibaresi çıkıyor basınca epic açılıyor çözümü nasıl acaba yardım ederseniz sevinirim

bu konu hakkında bilgisi olan var mı? bende de arkadaşın dediği gibi oluyor

• Herşeyi harfiyen yapıyorum yanlız giriyor ve oyundan

• dufpanla kullanıcısına yanıt
    Önce rockstra kayıt oldunuz mu
  • funnel kullanıcısına yanıt

aynı durumdan müzdaribim

• Arkadaşlar font sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? Yönetici olarak çalıştırmama rağmen sorun devam ediyor

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

evet rockstar kaydım var.

• 3311 sürümü ile şu an başlattım font sorunu yok biraz ilerleyip genel bilgi vereceğim.Kalbimin atışı hızlandı ara ara bakıyordum konuya çıktığını gördüğüm gibi pc ye koştum.Bu harika duyguyu yaşatan @zartzurt456 kardeşimizin ellerine kollarına sağlık. Bir şekilde bağış olayını netleştirilse güzel olur desteklemek istiyorum.

• ZartZurt baba eline sağlık yalnız ı ve i harflerinde sıkıntı var. Kurulumla mı alakalı yamayı çıkarınca direkt bodoslama yükledim.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.