Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
64
Favori
339.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizde nurdan indiriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouzdundar

Bizde nurdan indiriyoruz

windows uyarı veriyorsa ya windows sahte key kulanıyor yada senin pc de olan başka bişeyler yüzünden o uyarıyı veriyor ola bilir.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    Hayır Windows orjinal herkes bu bı virüs taraması yapsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouzdundar

Hayır Windows orjinal herkes bu bı virüs taraması yapsin

Virüs falan yok, adam VirusTotal tarama sonucu hattı hala virüs var diye yanlış bilgi veriyorsunuz. Al ben de sizin gibi Windows Defender ile tarattım, hiçbir şey bulamadı. Ki Windows Defender çok kâle alınacak bir antivirüs de değil hani. VirusTotal sonucunda 60'tan fazla antivirüs ile taratılmış, içlerinde Kaspersky, NOD32, Norton, Avira, Trend Micro, McAfee gibi piyasadaki en kaliteli antivirüs yazılımlarının da sonuçları var.

Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate]

ryzen 2200g

• quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

ryzen 2200g

bunu denesene sende bunu direk oyunun kurulu oldugu yere çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 9 Aralık 2020; 21:43:22 >
  • gtaV ok

Witcher 3 ok

rdr 2 ok

valhalla ok

cp2077 oyun indirildi.. https://resimyukle.xyz/i/

10 aralık bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 9 Aralık 2020; 4:13:56 >
  • Eline emeğine sağlık hocam, komik noktalar olsada sorun değil. Viking döneminde biraz eğlenmek bizimde hakkımız .p :D

• axe190780 kullanıcısına yanıt
    Üstad valhalla, red2 türkçe yamaları ne durumda. Bilgin var mı ?
    Üstad eline koluna sağlık. Yan görevler belgeler bilgiler hepsi tsmam mı :) konudan biraz uzak kaldım kusura bakma ondan soruyrm daha önce sormuşlardır kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

Üstad valhalla, red2 türkçe yamaları ne durumda. Bilgin var mı ?

valhallayı zrt zurt yapıyor bilgim yok .. sayesinde bitirdim oyunu

rdr2 içib biz yapmiyoruz . (ackcası biz ana görevleri cıkardık ) olay bitti.

aralık sonu tool çıkıyor (birileri mutlaka çevirmiştir) koyarlar buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 9 Aralık 2020; 16:17:50 >
  • axe190780 kullanıcısına yanıt
    Emeğin için cok sağol yüreğinize sağlık. Red2i bekleyeyim o zaman artk... valhalla yan görevlerde türkçe mi ?
  • Son güncelleme ile çalışıyor mu ? Bir arkadaşım yama bozuldu calışmıyor yazdıda merak ettim?

yok artık resimle biraz oynadın ve çalısmaya başladı, eline saglık allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: tmk20

yok artık resimle biraz oynadın ve çalısmaya başladı, eline saglık allah razı olsun

:D o resim denuvo için :D

• elinınize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim .

Eline sağlık, yeri değil ama sormak istedim Hades oyunu için bir GPT-3 translate yama çıkartmayı düşünüyor musunuz?

• YarasaCorbasi kullanıcısına yanıt

bilmem aldığımda böyleydi valla. upgrade mi edeyim sizce?

• Kardeşşş,

Yine bir sorunla geldim karşına :)

en son sanırım v30 da kalmıştım ben. Gayet iyi çalışıyordu. YUrtdışına çıkıp geldim baya oynayamadım. Az önce bi bakayım dedim güncelleme gelmiş, yükledim cipsimi kolamı aldım tam başladım.....

Pıt oyundan attı..

Terbiyesiz hala atıyor girdiğimde. Bir el atarsan yardımcı olursan çok sevinirim.

Ellerine sağlık şimdiden.

• abi makine çok kötü ya geçen senin mafia remake oynadım Türkçeyi unuttum
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.