TYRANNY Gold Edition ve Pillars of Eternity - Definitive Edition Türkçe Yama gelir mi acaba? |
Assassin's Creed Valhalla (1.1.2__1.2.0.1) Türkçe Yama (- v40_Final -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (31. sayfa)

-
-
Oyunun Uplay üzerinden orjinal fakat yamayı kurduktan sonra herşey çince benzeri bir dil oldu neden böyle? (ayarlardan english seçilse bile düzelmiyor)
-
quote:
Orijinalden alıntı: cevdettsOyunun Uplay üzerinden orjinal fakat yamayı kurduktan sonra herşey çince benzeri bir dil oldu neden böyle? (ayarlardan english seçilse bile düzelmiyor)
uplay üzerinden hangi diller destekleniyor.
birde oyun 1.04 versiyon dimi ?
-
şimdi dosyları onarıyorum ama uplay oyunları son sürüm oluyor 1.04 mü bilmiyorum uplay üzerindende şuanda ingilizce seçili
-
-
Sorunu çozdüm dosyalari dogruladiktan sonra english secenegini tekrar sectim duzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık daha fazla yama güncellemesi gelmicek galiba demi
-
Sayfaya girdimde nerden iniyo bu arkadaş bi ton şey var download tarzı bişey yok sayfada??
https://discussions.ubisoft.com/topic/88775/assassin-s-creed-valhalla-title-update-1-1-0?lang=en-US
PC: ~5.6 GB
baya büyük bir update geliyor inşallah dil dosyası ile fazla kurcuklamamışlardır :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 15 Aralık 2020; 0:11:18 > -
Umarım bir süre bunun ardından update gelmez çünkü update gelecek diye az oynuyorum
Yeni versiyonla uyumlu olsa yeter çeviri gayet güzel ve anlaşılır.
-
Zarzurt beyfendi/hanımefendi. Sadece size tesekkur etmek için üye oldum. Buda forumda ki ilk mesajım.
Çeviriniz nedeniyle oyunu satın aldım. Çeviriniz nedeniyle inanılmaz zevk alıyorum. Kımseye kulak asmayın bu ülkede meyve veren ağaç taşlanır.
Umarım yeni gelecek olan büyük update ile de uyumluluk yaparsınız. Cok cok teswkkurler
Uyarlamanı bekleriz :D -
Harikasınız sn. ZartZurt
-
Hocam dediğin güncelleme yayınlandı. Sayende oyuna başlamış ve aşırı sarmış birisi olarak yamanı 4 gözle bekliyorum :D.
-
Güncelleme indirilebilir durumda mı şu an? -
Şimdi indirdim güncellemeyi. Türkçe yamanın v34 halini beklicem mecbur :D
-
Evet bekliyoruz bakalım -
bende bekleyenler arasına girdim @zartzurt456 bey
-
Güncellendi. Çok teşekkür ederiz @zartzurt456 -
Güncelleme indi , şimdi yamayı tekrar uygulayacağım. Güncelleme notlarında diyaloglarla ilgili bir şey yoktu. Sanıyorum dil dosyasında bir değişiklik olmadı. Bir deneyeyim , dönerim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X