|
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce sistem topladım ve bugün anca driver ve bir kaç oyun indirmesini bitirip oyuna girdim Battlefield V ve aklıma sıcaklık değerlerini kontrol etmek geldi. Dragon center üzerinden cpu core temperature baktığımda 96C yi görmemle oyunu kapamam bir oldu. Sistemin özellikleri şöyle: 5600x işlemcim, msi b550 gaming edge wifi anakartım, palit 3070 gaming pro oc ekran kartım, monitorüm AOC 27" 27G2U/BK, kasa olarak zalman n5 mf psu olarak da seasonic core gc-650 (650+80 gold) kullanıyorum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aida64 stress testine tabi tuttum bilgisayarımı 10 dakika boyunca ve değerler aşağıdaki gibi: (Avarage cpu sıcaklığının 80 olmasına bakmayın, save yapmayı bir kaç dakika sonra aklıam getirdim o yüzden en az 85-90 ı vardır) ![]() ![]() ![]() ![]() Anakartımın biosu msi sitesindeki son bios 7C91v14. İşlemcimin macununu (noctua NT-H1) temizleyip tekrar uyguladım ve montajını da gayet düzgün yaptığımı düşünüyorum. Sıkabildiğim kadar sıktım vidalarını: ![]() ![]() ![]() Sorun ne sizce arkadaşlar? 96c görmesi normal değil herhalde. Stok soğutucusu bile olsa ne bileyim bana bir şeyler yanlış gibi geldi. Sizlerin tavsiyeleri nelerdir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 28 Kasım 2020; 2:3:35 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt