|
2015 yılında meslek lisesi makine bölümünden mezun olduktan sonra 3 senem boş boş sürtmekle geçti. Bu sürede dershane ve kursa gittim ama hedeflediğim mühendislik için ders çalışmıyordum. Çünkü o kadar yetersizdim ki ders çalışmayı bile bilmiyordum. 2018 yılında mühendisliğe geçmek adına 2 yıllık makine okuduktan sonra bu sene mezun oldum ve dgs ile makine mühendisliğine girdim. Hedefime ulaştım ama ne tat alabildim ne bir şey. Bu sefer arkadaşlarım evleniyor, okullarını bitiriyor ben yeni başlıyorum okumaya diye düşünmeye başladım. Çok zoruma gidiyor. Derslerin zorluğu ise bu bunalıma katkı sağlıyor. Normal lise mezunları bile 4 yılda bitiremezken ben nasıl 4 yılda bitireceğim bu mühendisliği. Ne zaman evleneceğim ne zaman kendi paramı kendim kazanacağım bilmiyorum. Çok mu kötü durumdayım ben mi abartıyorum anlamıyorum. Boşluğa düştüm. Ne olacağım ne yağacağım bilemiyorum. 23 yaşımdayım bu yaşta geceleri oturup ağlıyorum sessiz sessiz... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamr -- 12 Kasım 2020; 20:56:38 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
hayatımda hiç yol gösteren olmadı o yüzden geç olgunlaşıyorum geç olsun güç olmasın diye de kendimi avutuyorum
kullanıcısına yanıt
Hızlı