Şimdi Ara

mdemin tüm şıkları acık ınt yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler modemde dsl ve ppp ledi yanıyor fakat internet e girmiyor. modemim zyxel ve tekrar test kurulumu yaptım bu sefer kullanıcı adı ve şifresini kabul etmiyor. bi ara telnet hatası verdi( o nedir tam bilimiyorum).ne yapmalıyım.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

M.Kemal ATATÜRK
  • Keşke kurulumu yapmasaydın yeniden , bendede bu 7-8 defa oldu adsl destek hattını arıyordum bir şekilde hep oluyordu, yani bu sorun olupt çözülemediği olmadı hiç
  • arkadaşlar yardımcı olmak adına fikrimi söylüyorum : şifrenizi kontrol edin. kurulum yaptıktan sonra ****** görünüyor diye şifre yazmamazlık edebilirsiniz. yani en azından arkadaşım öyle yapmış yeni kurulumda ve @ttnet'e de dikkat derim.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    Carisma 2002 1.6 16v Comfort
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Ne Demek? (Çözüldü)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.