Bildirim
Logitech Dışında Alınacak Ses Sistemleri?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up arkadaşlar hiç mi yok? :D _____________________________ -
Biraz paraniz varsa bu ise ayiracak av receiver ve hoperlor seti bakin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam para sorun değil ise bu sistem iş görür
Edifier S760D hoparlör seti 5.1 kanallar 540 W Siyah Hoparlör S760D
Şaka bir yana z607 çakma çin malı sistemler gibi o yüzden çok olumsuz yorum var ama bu diğer modellerin kötü olduğu anlamına gelmez._____________________________
-
Cidden alacak hoparlör yok ya şaka gibi :D _____________________________ -
Buluna bilse alınır da bulunmuyor.Evde kendime oyun adası yaptım her şeyi taşıdım sinema sistemim salonda kaldı mecbur yerine ürün bakıyorum.En son 8 yıl önce satın aldığım içinde çok geri kaldım ama hala logitech den başka ürün yok piyasada şaka gibi.
_____________________________ AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown -
İkinci el edifier sistemlere bakmanı öneririm, Ses konusunda çok daha iyidir bence logitech'den.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X