|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 30 Eylül 2020; 0:8:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 30 Eylül 2020; 10:59:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 30 Eylül 2020; 17:51:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 30 Eylül 2020; 18:2:56 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
Sanal GSM numarası hizmetini neden yok diye sormuştum. NETGSM adlı firma yakın zaman sonra bu hizmete başlayacağını duyurmuş. Çok güzel bir hizmet olacak. Hizmet başlayınca alırım mutlaka. ![]() |
|
Turkcell'in altyapısın dan yararlanıp sanal operatör kuracaklarmış hocam, yani Türk Telekom'un Bimcell, Pttcell'i gibi düşünün, Turkcell'in baz istasyonlarını kullanmasını izin vermesine şaşırdım açıkçası. Edit; 0510 ile başlayacakmış numaraları, hoşuma gitti. Bakalım nasıl tarifeleri olacak... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm Qarabağlı -- 30 Ocak 2022; 14:59:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Tanıtım yazısında İLK FULL MVNO denmiş. Bimcell vb. sanal operatörlerden farklı bir şey (SİM kartsız GSM numarası) çıkmasını umuyorum. |
|
|
|
Üç yıl önce bu konuyu açmıştım. Nasıl sanal coğrafi numara satışı yapılıyorsa sanal GSM numarası satışı da yapılmalı. VOIP hizmetinde tecrübesi olan NetGSM firması, GSM operatörü de olduğuna göre artık sanal GSM numarası için de bir adım atılmalı. Tahminim BTK mevzuatı buna izin vermiyordur ama mevzuat değiştirilemez değildir. Cep telefonu numarası sahibi olmak için mutlaka SIM kart almaya gerek olmamalı. Çağ, öyle bir çağ değil. |
|