Şimdi Ara

Arkadaşlar bu büyümü yoksa ne ben anlamadım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyor ki; bir tarihte bir olay olmuş. Yazılana göre. O olayda yaşananlar tekrar etsin diyor. Hastalık yıkım vs tarzı. Tarihin olduğu kısmı tam anlamadım kağıdın eskimesinden dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mokıta

Diyor ki; bir tarihte bir olay olmuş. Yazılana göre. O olayda yaşananlar tekrar etsin diyor. Hastalık yıkım vs tarzı. Tarihin olduğu kısmı tam anlamadım kağıdın eskimesinden dolayı.

Ow sh.t

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Script hocam onlar biri bot yazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: MidnightRider

yaw bırakın allaşkına 21. yüzyılda hala büyüye inanan var sonra niye akp gitmiyor diye soruyorsunuz bir de . Cinler ingilizce bilmiyor mu niye arapça yaziyor kardeş. AT gitsin çöpe düşünüyor bir de hala ya . Aman Dikkat et gece lambadan çıkıp bir tarafına girmesin :D :D tövbe tövbe ya

Şizofren çok ülkede.  

• Okudum ishal oldum sakın okumayın

• Forumda ve ülkede ne kadar çomar olduğunun kanıtı bu konu resmen, şunu kendim evde bulsam kahkaha atarak klozete atarım üstüne işerim sizin ne işiniz var 21. yüzyılda nasıl bu çağa geldiniz lan  

• beyler benim bu şeylere inancım yok ama sadece sırf ne yazdığını merak ettim sdkjfh289utgerkjherg

• Anlamaman beni şaşırtmadı hocam hayatta çokca karşılaştığın bir şey olmalı anlamamak.

• Adamin biri seninle billur gecmis hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.