kral ben bunu napayım ? |
Arkadaşlar bu büyümü yoksa ne ben anlamadım? (2. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Junceala211kral ben bunu napayım ?
Hocam bunu kimsenin bilmediği bir kutuya koy ve elham okuyarak kutuyu kapat daha sonra kimsenin ulaşamayacağı bir yere koy ama bu koyduğun yer sürekli oturduğunuz veya yattığınız yer olmasın ve sakın imha etmeye çalışma daha kötü sonuçlanır.
Ya da cami imamına götür ver, yardım iste.
-
Aman bana aşık olma hocam.
-
İnternetten nasıl bozulur diye bakın ben olsam yakardım belki kağıdı ama siz bi bakın netten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ajan Penaİnternetten nasıl bozulur diye bakın ben olsam yakardım belki kağıdı ama siz bi bakın netten
Yakmak daha kötü sonuçlara sebep olabilir.
-
ei yarın cem evinin hocasına vereyimde kurtulayım bari
-
Laaaaaan adinda Robinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218AAman bana aşık olma hocam.
5 bolum how i met your mother izledim ve tahmin et orda en cok kimden hoslaniyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Junceala211ei yarın cem evinin hocasına vereyimde kurtulayım bari
Sonuçları paylaş hocam.
-
Evet ondan netten bi bakın dedim
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Laaaaaan adinda Robin
5 bolum how i met your mother izledim ve tahmin et orda en cok kimden hoslaniyorum
Alıntıları GösterBen o diziyi hiç izlemedim. Adım Robin değil hocam. Round Robin bir algoritma. Wiki falan atmıyorum hocam az biraz ekşiye göz gezdir. https://eksisozluk.com/round-robin--120253
-
Illa buyu olarak dusunme. Bazen anne-babalar muska yaptirabiliyor. Yazilanlardan cikanlara bakilirsa hocanin biri para cukkalamis olabilir. Cokta kafaya takma yani.
-
Yatağın altında arapça yazılı kağıt buluyorsun ve büyü mü diye soruyorsun.
Eğer Suriye'de değilsen yatağın altına gazete küpürü kaçmış olamayacağına göre bence sorunun cevabı belli.
O kağıdı oraya kim koymuş onu bul ve sor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yaw bırakın allaşkına 21. yüzyılda hala büyüye inanan var sonra niye akp gitmiyor diye soruyorsunuz bir de . Cinler ingilizce bilmiyor mu niye arapça yaziyor kardeş. AT gitsin çöpe düşünüyor bir de hala ya . Aman Dikkat et gece lambadan çıkıp bir tarafına girmesin :D :D tövbe tövbe ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: MidnightRideryaw bırakın allaşkına 21. yüzyılda hala büyüye inanan var sonra niye akp gitmiyor diye soruyorsunuz bir de . Cinler ingilizce bilmiyor mu niye arapça yaziyor kardeş. AT gitsin çöpe düşünüyor bir de hala ya . Aman Dikkat et gece lambadan çıkıp bir tarafına girmesin :D :D tövbe tövbe ya
Bilgin olmayan konular hakkında yorum yapma hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218ABilgin olmayan konular hakkında yorum yapma hocam.
Alıntıları GösterAfedersiniz, ama bu cinler niye hiç yabancı ülkelerde olmuyor, neden hep arapça yazılardan çekiniyorlar, niye hep türklerin küçük karadede , karatoprak köylerindeki bir dedeye oluyor da istanbulun plazsındaki bir hanımefendiye gelmiyorlar ?
Cahilliğimi affedin, açıklayın aydınlatın bizi
-
quote:
Orijinalden alıntı: MidnightRiderAfedersiniz, ama bu cinler niye hiç yabancı ülkelerde olmuyor, neden hep arapça yazılardan çekiniyorlar, niye hep türklerin küçük karadede , karatoprak köylerindeki bir dedeye oluyor da istanbulun plazsındaki bir hanımefendiye gelmiyorlar ?
Cahilliğimi affedin, açıklayın aydınlatın bizi
Alıntıları GösterYasaklı ilimleri diğer coğrafyalarda fazla bilenler kalmadı, unutuldu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218AYasaklı ilimleri diğer coğrafyalarda fazla bilenler kalmadı, unutuldu.
Alıntıları Göstertamam tamam. öyle olsun ben karışmıyorumm ne yaparsanız yapın
-
Bir de ciddi ciddi tartisiyorsunuz. Yuh artik.
Cin, buyu, melek, allah vs iyice kafayi siyirdiniz. Geri donusum icin kagit copune at gitsin.
Ekimdeki başkanlık seçimi için trump broşür yaptırmış, make america great again yazıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X