souls oyunlarını, bu ortalama üstü gow çakması oyun ile aynı kefeye koyup lekelemeyin lütfen |
Bildirim
souls oyunlarını, bu ortalama üstü gow çakması oyun ile aynı kefeye koyup lekelemeyin lütfen |
Yellow Loong isimli bossa buradan selamlarımı iletiyorum. 2 saat sürdü herhalde kesmem acayip gıcık bir boss. |
Yok hocam souls oyunu demedim souls sevenlerin tarzı dedim, zaten arkadaş mesajımı görmüş sattım kurtuldum ben. O parayla ac shadows ön sipariş veririm ortak bir arkadaşla daha iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 24 Ağustos 2024; 10:56:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
şu oyunların zorluk seviyesinin bir ayarı yokmu arkadaş ; oyunmu oynuyoruz dertmi çekiyoruz gamepad kıracam gereksiz yere masraf < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 24 Ağustos 2024; 11:2:50 > |
Aynen hocam bende Normal bir zorluk bekliyordum ama normalin bir tık üstü olmuş maalesef. Firma ilerleyen zamanlarda Normal veya Kolay modu içeren bir güncelleme yayınlar bence. :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 24 Ağustos 2024; 12:39:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |