Şimdi Ara

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.106
Cevap
72
Favori
243.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris007

Tvgibi olmaz.goruntude bozulmalar kopmalar olur
    Tam olarak anlayamadım kastettiğinizi :/
  • St Batuhan kullanıcısına yanıt
    Goruntu aktarma olacakya oyuzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • St Batuhan kullanıcısına yanıt
    PC kullanıcıları oled tv kullanmamalı çünkü sabit logolar çok fazla. Rtings bile özellikle belirtiyor PC monitörü olarak kullanılması burn in oluşmasına neden olabilir diye. İyice düşünün derim sonra pişman olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Goruntu aktarma olacakya oyuzden
    Kablosuz görüntü aktarımı deseniz anlayacağım zira onda kopma ve bozulma olur genelde. 2,4 ghz frekansında çokça cihaz çevrede bant kirliliği yaratıyor diye. Tabii bu durumda da 5ghz ile yakın mesafeden daha yüksek kalitede görüntü aktarılabilir ama bunlar zaten benim amaçlarımda değil. hdmi 2.1 kullanarak görüntüyü aktarmaktan bahsediyoruz. Kablo ile aktarım yaparken niye kopma ve bozulma oluyor çözemedim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

PC kullanıcıları oled tv kullanmamalı çünkü sabit logolar çok fazla. Rtings bile özellikle belirtiyor PC monitörü olarak kullanılması burn in oluşmasına neden olabilir diye. İyice düşünün derim sonra pişman olursunuz.
    Teşekkürler ama ana monitör gibi kullanmayacağım zaten. Full hd ve 4k olarak 2 tane 27" monitörüm var ve bunlar asıl kullandığım ekranlar olacak. Ama özellikle hikaye tabanlı oyunlar da ya da dizi/film gibi konularda tabii ki oled ekranı değerlendireceğim.

Diğer yönden monitör olarak kullanma olayını bile dikkat ederse insan yapabilir. Olabildiğince siyah tema ve alt barı otomatik kapanır yapmak ilk adım. Masaüstü simgelerini gizlemek ve websiteleri için dark reader gibi bir eklenti vs diye gider durum. Yine de 48" oledde yazı okumak ya da kod yazmak misal tercihim olmayacaktır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Türkiye'ye bu ürün gelmeyecek sanırım?
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    ekimde gelecekmiş geçen birisi haber paylaştı. kaynağını bulamadım ama
  • CX65 için baya niyetlendim, Xbox x ve 4K film ağırlıklı kullanılacak. Yarın showroom a gidip görüp son kararımı vericem sanırım.
  • Esasiyun kullanıcısına yanıt
    Ben cx serisini çok beğendim hatta 55 inç olanını teknosadan aldım ama Giresun şubeden yoktu ankaradan istediler gelirken tam ortadan sert bişey girmiş kırıldı.

Şimdi zorla 2. Kapalı kutuyu buldular eğer kırılmadan gelirse alabileceğim bunada bişey olırsa kapalı kutusu kalmadı ozamn bende 65 inç e yönelebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ekimde gelecekmiş geçen birisi haber paylaştı. kaynağını bulamadım ama
    fiyatı ne kadar olacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

fiyatı ne kadar olacak acaba

Alıntıları Göster
    55"'ten 1.000 TL daha ucuz olacağı söylendi. Bu durumda 55" alınması daha mantıklı bence.
  • 2 aydır Lg 55GX kullanıyorum, şuan içn gayet memnunum. Soundbar kampanyasını kaçırmamak için erken aldım, yeni nesil konsollar ile kasımda almayı planlıyordum. ( hediye gelen soundbarı 1500 TL ye sattım , tv bana 13500 TL ye geldi. )

İnceleme hazırlıyorum fakat herkesin merak ettiği TV nin oyun performansı. Bende şuan herhangi bir konsol olmadığından incelemem Kasım sonu gibi gelicek. Ps5 / Series X ile detaylı bir inceleme yapıcam.

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarvelX -- 21 Eylül 2020; 8:6:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

55"'ten 1.000 TL daha ucuz olacağı söylendi. Bu durumda 55" alınması daha mantıklı bence.

Alıntıları Göster
    odamda 55" Qled var belki monitör olarak kullanabilirim diye düşündüm
  • Fiyat uygun olsa düşünülebilinir. Ancak 1000 TL'den daha çok farkın olmasını beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Fiyat uygun olsa düşünülebilinir. Ancak 1000 TL'den daha çok farkın olmasını beklerim.
    Katılıyorum size
  • Cx ve Gx serisinde kronik piksel hatası vs yok artık sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

2 aydır Lg 55GX kullanıyorum, şuan içn gayet memnunum. Soundbar kampanyasını kaçırmamak için erken aldım, yeni nesil konsollar ile kasımda almayı planlıyordum. ( hediye gelen soundbarı 1500 TL ye sattım , tv bana 13500 TL ye geldi. )

İnceleme hazırlıyorum fakat herkesin merak ettiği TV nin oyun performansı. Bende şuan herhangi bir konsol olmadığından incelemem Kasım sonu gibi gelicek. Ps5 / Series X ile detaylı bir inceleme yapıcam.

hocam şöyle bir video çekseniz keşke . mesea televizyon hd kanallarında performansı vs nasıl bir görsek aslında güzel olurdu

goruntu ayarları su ayarda mesela

standar görüntü modunda bu şekilde yapıp

ai resim kapalı

oled ışığı 65 70
    kontrast 85
    parlaklık 50
    renk 55
    kesinlik 25
    vs şeklinde

ayrıca eco modu kapalı

bir şekilde görüntü performansı nasıl günlük ekran parlaklığı yeterli geliyormu ?
    ritings biraz düşük görünüyor gx in sdr parlaklık değerleri .

• 65CX serisi benim de aklımda var ama fiyatlar ne yazık ki çok yüksek. Arada bu modelde hiç kampanya filan oluyor mu acaba?
  • Sonunda bu gün geldi cx55. Yapılması gereken bir ince ayar var mı ? Ai modası var hepsi kapalı mesela vs vs ?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.