Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.627.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Doğan hani dayımı seçecekti seçseydi ya bu oyunda  

Çağrı bu oyunda yendi de bizim mi haberimiz yok?

Alıntıları Göster
     🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dora dayı yı burda kötüleyen tayfa , siz merak etmeyin teker teker herkese Akbil’i basınca anlayacaksınız dora dayının dayılığını

• Hoşgeldiniz hocam 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Dayılık akbil basmakla olmaz hocam. Öyle olsa Erdi Başkan şampiyon olurdu.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82

Alpha centauri konuya mod yapılmalıdır. Metz ve maçuka bıçaklanmalıdır

dh survivor 2019'un konu sahibiyim. Nişantaşı dayısını şişirmeye devam ederlerse mod olmak için yönetime başvuracağım. 

Nişantaşı dayılarına geçit yok  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 2 Mart 2021; 19:58:5 >
  • Çağrıyı destekleyen ve kabadayı tavırlarına tav olan çukur izleyen bir ergendir.

Çağrı kolejde okumuşdur, elit semtlerde yaşamıştır, ikoncan Eda taşpınarla sevgili olmuştur. O bar senin bu bar gezip annesinin paralarını yemiştir. Kendinden güçsüz gördüğüne saldıran kendisidir. Kız arkadaşını darp etmiş ve ekmek parası çıkarmayı çalışan garsonları dövmüştür.

Gelgelelim survivorda İsmail’den dayak yememek için köşe bucak kaçmaktadır. Hobbit Doğanı koruyorum ayağına türk halkına bıçkın mahalle delikanlısı ayakları kesmeye çalışmaktadır.

Bu kolejli sahte kabadayıya inanmayınız.

• quote:

Çağrıyı destekleyen ve kabadayı tavırlarına tav olan çukur izleyen bir ergendir.

Çağrı kolejde okumuşdur, elit semtlerde yaşamıştır, ikoncan Eda taşpınarla sevgili olmuştur. O bar senin bu bar gezip annesinin paralarını yemiştir. Kendinden güçsüz gördüğüne saldıran kendisidir. Kız arkadaşını darp etmiş ve ekmek parası çıkarmayı çalışan garsonları dövmüştür.

Gelgelelim survivorda İsmail’den dayak yememek için köşe bucak kaçmaktadır. Hobbit Doğanı koruyorum ayağına türk halkına bıçkın mahalle delikanlısı ayakları kesmeye çalışmaktadır.

Hocam yazınızdan sonra evdeki çağrı posterini yırttım. Aydınlatma yaşattığınız için çok müsterih ve müteşekkerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82

Hocam yazınızdan sonra evdeki çağrı posterini yırttım. Aydınlatma yaşattığınız için çok müsterih ve müteşekkerim.

Alıntıları Göster

Bravo hocam. Ben de yazarken gaza gelip çağrı çıkınca televizyonu kırdım. Dora Dayımdan yenisini talep edeceğim

• 3 haftadır sembol finaline disk atışı koyup Gonca beceriksizini parlatma derdindeler  

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Ne anlatıyosun allah aşkına ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

3 haftadır sembol finaline disk atışı koyup Gonca beceriksizini parlatma derdindeler  

zaten goncanın istatistiği sembol oyunlarından geliyor

• İyi yarışmacı sananlar beni deli etti Survi tarihinin en kötü atleti. Nevin bile All Star takımına karşı yarıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

dh survivor 2019'un konu sahibiyim. Nişantaşı dayısını şişirmeye devam ederlerse mod olmak için yönetime başvuracağım. 

Nişantaşı dayılarına geçit yok  

Alıntıları Göster

survivor 2015in sahibi de bendim. yeniler bilmez.

• Erman başkan, pavorotti Gökhan, Tolunay Çağrı, Turabi bunları aynı adaya atacaksın.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

survivor 2015in sahibi de bendim. yeniler bilmez.

Alıntıları Göster

survivor 2015 all star konu sahibi marvel'di sen değil.

@Marvel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 2 Mart 2021; 20:43:43 >
  • Hay senin yuplasına

• Poyraz-Berkay-Sergen-İsmail final four izleriz bu yıl

• quote:

Çağrıyı destekleyen ve kabadayı tavırlarına tav olan çukur izleyen bir ergendir.

Çağrı İsmail'le kavga mı etti?

• İsen Buga kullanıcısına yanıt
    İsmail zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsen Buga

Poyraz-Berkay-Sergen-İsmail final four izleriz bu yıl

Batuhan mağduru ağlaya ağlaya finale çıkar hocam, daha Steven, Ayşe falan var.

• 
Sayfa: önceki 835836837838839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.