< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (361. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
aleynanın olayı neydi? kaçırdım ben orayı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yunus emre için ağzımın içine bakıyo demiş ben onu parmağımda oynatırım demiş aleyna da vallahi dimedim diyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 25 Ocak 2021; 22:49:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand
aleynanın olayı neydi? kaçırdım ben orayıcazibesini kullanarak iyi yürekli dev adamı parmağımda oynatırım demiş hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzleyemiyorum Ayşe ne yapıyo beyler geziyo mu adada fıtı fıtı
-
-
Elenmezse eger yirtti -
Barış özbek top sektiriyor
-
Top görmemiş senelerdir zor zaptediyoruz -
Selam arkadaşlar, Poyraz Başkan yine yaptı mı şovunu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctcazibesini kullanarak iyi yürekli dev adamı parmağımda oynatırım demiş hocam
Alıntıları Gösterbu çirkin aleyna'nın ne cazibesi var ki ya, millete abazanlıktan cazip geliyor galiba. burnu çirkin, gözler ölü balık gibi hakaret amaçlı değil ama bi erkek olarak bu kızı hiç beğenmiyorum..
örneğin açlıktan ölen adama kuru ekmek verseniz, bayıla bayıla yer, cinsel açlığın afrikası olan türkiye'de aleyna millete cazip geliyor sanırım, milletin abazanlığı yüzünden aleyna gibi çirkinler kendini nimetten sayıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de iletişim oyunu olmayacak sanıyordum ne güzel. Şovlar başlar yine çilekeş anam, canım babam diye.
quote:
Orijinalden alıntı: kral400bu çirkin aleyna'nın ne cazibesi var ki ya, millete abazanlıktan cazip geliyor galiba. burnu çirkin, gözler ölü balık gibi hakaret amaçlı değil ama bi erkek olarak bu kızı hiç beğenmiyorum..
örneğin açlıktan ölen adama kuru ekmek verseniz, bayıla bayıla yer, cinsel açlığın afrikası olan türkiye'de aleyna millete cazip geliyor sanırım, milletin abazanlığı yüzünden aleyna gibi çirkinler kendini nimetten sayıyor.
Alıntıları GösterCinsel açlığın Afrikası Türkiye
-
quote:
Orijinalden alıntı: kral400bu çirkin aleyna'nın ne cazibesi var ki ya, millete abazanlıktan cazip geliyor galiba. burnu çirkin, gözler ölü balık gibi hakaret amaçlı değil ama bi erkek olarak bu kızı hiç beğenmiyorum..
Alıntıları GösterYüzü güzel değil ama fiziği düzgün ayrıca Yunus Emre de Kıvanç Tatlıtuğ değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Leş gibi bölüm leş gibi fragman
AcuR Survivor ın içine ettin
Şu Kıbrıslı kız da ünlülerden ilk elenecek ilk kişi olacak ama o paytak hareketlerine rağmen hızı fena değil. Karadeniz kızı ile şekerden daha iyi yarışmacı. Ama oylamadan en fazla Duygu'yu falan geçebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
AcuR Survivor ın içine ettinBiz şımarık değil gönüllülüyüz hocam.
Neler vardi hocam fragmandaquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
AcuR Survivor ın içine ettin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekalfwons
Neler vardi hocam fragmanda
Alıntıları GösterHiçbir şey bomboş
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Ben de iletişim oyunu olmayacak sanıyordum ne güzel. Şovlar başlar yine çilekeş anam, canım babam diye.Survivor ruhunu öldüren oyunlardan bir tanesi. Eskiden bir tane iletişim oyunu olurdu o da gayet büyük ödül olurdu aileler adaya falan gelirdi. Gerçekten yarışmanın ruhunu da öldürdü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X