< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3094. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Berkay tam bir yaversin kardeş.
Senin gibi yalayıcı görmedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Orda yaver olan insanlar Sergen ve Merve değil Öykü, Çağrı, Melis gibi insanlardır. Asıl en büyük kavgayı kendileri yapıp sonra da dönüş yapan onlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan fena yapıştırdı 😎😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bır kısım poyrazı destekleyenlere yaver diyor diğer kısım ismaili destekleyenlere yaver diyor
isteyen istediğini desteklesin bu kimseyi yaver yapmaz
-
Batuhan ne saçmalıyor? Poyraz'ı yolda bulduğunu, yani sonradan arkadaş olduklarını falan mı ima ediyor? Araları hiç iyi olmadı ki. Yine bir deyimler ve atasözleri faciası.
-
batuALFAAAAAAAAAAAAAAA
-
Sergene söyledi o lafı aslında
Karaktersizlerin oyu kabul edilmemeli.
Batuhan bütün yarışmacılara diss attı, reyting reis bee.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre 11Batuhan ne saçmalıyor? Poyraz'ı yolda bulduğunu, yani sonradan arkadaş olduklarını falan mı ima ediyor? Araları hiç iyi olmadı ki. Yine bir deyimler ve atasözleri faciası.
galiba sergenle merveyi kast etti
-
Allah kahretsin dondu ya kaçırdım tam kaçıracak kısmı kaçırdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun gömlek giymiş ya la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498bır kısım poyrazı destekleyenlere yaver diyor diğer kısım ismaili destekleyenlere yaver diyor
isteyen istediğini desteklesin bu kimseyi yaver yapmaz
Aynen hocam bir de dedikodu olarak bakalım. Şimdiye kadar 6 ay geçti Poyraz kaç kişinin dedikodusunu yaptı İsmail kaç kişinin. Zenne fanları bir cevap versenize buna? Ben mi sayıyım yoksa?
-
Batu
İnsanda onur olur. Poyraz gevşeği mendil gibi kullanıp attığı halde, halen ama halen yalıyorsan, ne karakterin, ne onurun var demektir.
BATUHAN BAŞKAN!!!
YARGI ÇEKİCİNİ ALMAYI UNUTMAMIŞ!!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batuhan lafı koydu sesi buradan duyuldu...
Batuhan Survivor için yaratılmış resmen. Acunun All stara ilk çağıracağı yarışmacı olmalı
Poyraz halkın istediği şampiyon eğer İsmail olursa güreşçiler sayesinde olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 25 Haziran 2021; 23:13:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X