< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3076. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ben de öyle düşünüyorum hocam, finale İsmail Poyraz kalır, finalde de İsmail şampiyon olur diye düşünüyorum.
-
Kılpayı mevzusu hikaye. Aleyna fanları sosyal medyadan saldirmasinlar diye öyle teselli ettiriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Yarın Ayşe fanları Poyraz'a atarsa Poyraz dengeyi sağlar hatta öne bile geçebilir. Ama sorun şu ki ibre İsmail'i gösterse bile buna sebep olan Acun. Kırmızılara çok torpil geçti. Yarışma bitiyor Steven Berkay Merve hiçbirine söz vermedi. Çaleyna gibi vasıfsıza söz hakkı veriyor.
Alıntıları Gösterşampiyon olmak istiyorsan son 10 gündeki final oyunlarını almalısın Poyraz hiçbirşey yapamadı
İsmail sembol finalini kazandı yetmedi dokunulmaz iken tekrar dokunulmaz oldu
izleyici bunlara da bakıyor bir de güreş camiası hırs yapmış diyorlar sosyal medya da okuyorum
ne kadar doğru bilmiyorum İsmail sms te bayağı öndeymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 25 Haziran 2021; 0:15:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationşampiyon olmak istiyorsan son 10 gündeki final oyunlarını almalısın Poyraz hiçbirşey yapamadı
İsmail sembol finalini kazandı yetmedi dokunulmaz iken tekrar dokunulmaz oldu
izleyici bunlara da bakıyor bir de güreş camiası hırs yapmış diyorlar sosyal medya da okuyorum
ne kadar doğru bilmiyorum İsmail sms te bayağı öndeymiş
Alıntıları GösterOrası öyle ama birebire bakarsak da İsmail Poyraz'a ezilmiş gözüküyor 42-31 gerideydi galiba Dora dışında kimseye de üstünlüğü yok ki son zamanlarda Dora'ya da üstünlüğü yok. Yani İsmail'in Survivor hayatı çok sönük geçti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Orası öyle ama birebire bakarsak da İsmail Poyraz'a ezilmiş gözüküyor 42-31 gerideydi galiba Dora dışında kimseye de üstünlüğü yok ki son zamanlarda Dora'ya da üstünlüğü yok. Yani İsmail'in Survivor hayatı çok sönük geçti.
Alıntıları Göstergenel performans önemli değil DJ Cemalcan'ın performansı çok mu iyiydi
Geçen sene Acun büyük sms yapmasaydı Sercan şampiyondu 6 oyunun 5ini kazandı 1 yıl geçti hala konuşuyoruz Acun sırf bunun için bu sene büyük sms yapmadı
-
Poyraza geçmiş olsun sonu buraya kadarmış
-
POYRAZ ŞAMPİYON
bu seneden 5 allstar sayın desem kimleri sayarsınız
benim listem
batuhan
ismail
poyraz
merve
steven
-
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationgenel performans önemli değil DJ Cemalcan'ın performansı çok mu iyiydi
Geçen sene Acun büyük sms yapmasaydı Sercan şampiyondu 6 oyunun 5ini kazandı 1 yıl geçti hala konuşuyoruz Acun sırf bunun için bu sene büyük sms yapmadı
Alıntıları GösterSercan veya herhangi bir futbolcunun şampiyon olma şansı yok bu yarışmada. Ama Sercan son 4'te olmayı çok hak ediyordu tabi ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben survivor izlemiyorum ancak ismailin kazanmasını isterim
Ayşe finale kalırsa kendimi jiletliyorum
-
çünkü ismi hoşuma gitti bu kadar
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Sercan veya herhangi bir futbolcunun şampiyon olma şansı yok bu yarışmada. Ama Sercan son 4'te olmayı çok hak ediyordu tabi ki.
Alıntıları GösterCemalcan'a da öyle diyorduk kalıplarınızı kırın
rüzgarı arkalarına aldılar mı öyle bir olurlar ki şaşırırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationgenel performans önemli değil DJ Cemalcan'ın performansı çok mu iyiydi
Alıntıları GösterCemal Sercan'dan sonra en başarılı isimdi ama İsmail'de o durum yok ki
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndilayda'yı tanıyamadım hocam. estetik ne hale getirmiş. yazık olmuş.
Alıntıları Gösterestetiği züccaciyeye yaptırmış gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöp Adam -- 25 Haziran 2021; 4:29:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zorradambu seneden 5 allstar sayın desem kimleri sayarsınız
benim listem
batuhan
ismail
poyraz
merve
steven
Merve Steven Poyraz Batuhan Berkay
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradambu seneden 5 allstar sayın desem kimleri sayarsınız
benim listem
batuhan
ismail
poyraz
merve
steven
Batuhan
Çağrı
İsmail
Ayşe (Merve)
Poyraz
-
Ayşeyi geçicekti zaten normal sevinmeyin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X